euw, i hate it

 Måste bara säga något som jag fullkomligen äckalar mig på. Det är något av det vidrigaste jag vet, gissning?
 SNOR! rikigt äckligt är det enligt mig. Det västa med snor är när folk snyter sig offentligt expempelvis på bussen elelr tunnelbanan. Jag tycker det är så vidrigt och känns bara så skabbigt när dom sitter där och fräser ut allting och det ekar i hela bussen/ tunnelbanevagnen.  Ofräschast måste nog ändå vara avslutet på "snytningen" när människor fullkomligen borrar upp fingrarna i näsan. Usch usch. Och en sak till- näsduk? fräscht att exempelvis gamla gubbar bara knöglar ner den i fickan sen, hallå snorfick liksom?

 På tal om snor, dra ner snoret  från näsan, genom munnen och ner i halsen för att sedan bilda en äckligt vidrig snorbobba av det hela och spotta ut. USCH! varför? man snorar väl inte så mycket,  bara när man är sjuk och täpt? Dessutom är det äckligt när det ligger äckliga snorbobbor på marken.  snor-lovers?

 Jag tror jag har nån form av snorfobi. I alla fall när jag ser sånt jag nyss tog upp, det äcklar mig. rekomenderar det nya näsprayen som tar bort rinnsnuva och täppthet? typ löser upp snoret eller något.. vet dock inte vad den heter men den finns på apoteket!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0