another day of shopping

 Hey there people!
 Igår kväll gick jag och la mig efter att jag stängt ned datorn och lyssnade på min cd bok istället för att läsa svenska boken. ( samma bok på cd:n) Sedan när jag precis skulle somna riger den lilla figuren Christian Ericsson som är full, glad och väldigt övertaggad!   Christans standard replik belv " den här är skit bra, lyssna!" eftersom han sa det hela tiden och satte på sin partymusik.  Christan, din sång röst är väldigt vacker också, haha!

 I morse vaknade jag vid klockan 11 och gick upp och tog en dusch och käka frukost.  Sedan begav pappa och jag oss till Skärholmen för att jag ville shoppa lite mer. Hitta dock inga jeans... Men köpte en ny gråtjocktröja med tragkedja efter som jag råka krympa min i tvätten... Sedan en til röd/vit randig tröja, en t-shirt med lysande pussmunnar på samt en till Jeans jacka. Jag tror jag ska lämna tillbaka den jag köpte förut, för H&M's var mycket snyggare. hoppas det inte gått en månad än?  köpte även ett par svarta mjukis shorts (igår som jag glömde skriva)  Eftersom jag har sladden hos mamma till kameran lägger jag upp bilderna på plaggen sen! Träffade mina två fastrar också så fikade vi på McDonald's, mysigt? nää inte precis men dom har börjat med en ny Mcflurru med Oreo smak, sjukt gott!!
    Något jag måste säga som jag märkte i måndags var att H&M har börjat med hem inredning på Nätet den 19 februari. Tycker inte att det passar, dom borde enbart bara hålla på med kläder.  Men men, lär be mamma beställa lite handdukar och sånt därifrån för jag hittade några snygga saker!  Ni kanske sett det på H&M påsarna där det står "Fashion for your home" på.

Nu ska jag äta jättegod pasta med sparrir, lax och citronpeppar sås!


HM home

Kommentarer
Postat av: christian

FAN VAD BRA JAG ÄR!

2009-03-08 @ 14:48:09
Postat av: Caroline

ja du är grym chrisitan! min största idol, absolut ;)

2009-03-08 @ 15:36:15
URL: http://cauoline.blogg.se/
Postat av: christian

haha! mmm jag vet, du hade inte behövt skriva det...

2009-03-09 @ 10:42:11
Postat av: Caroline

....

2009-03-09 @ 19:40:16
URL: http://cauoline.blogg.se/
Postat av: Caroline

....

2009-03-09 @ 19:40:42
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0