a call from thailand

God morgon!
 Vaknade idag med Huvudverk som sjutton ca 1,5 timme efter att jag börjat.  Ringde och pratade med Pappa som åkte till thailand i Fredags. Han hade det jätte bra och det var varmt och soligt där nere, jag blir så avundsjuk! Något jag blev mindre avundsjuk på var när pappa smsade mig igår och skrev att jag inte skulle tro honom men att han hade brutit andra foten nu och skulle få ha gips i 4 veckor - med andra ord lika länge som han är där nere. Klantigt!! Kommer ni ihåg i vintras när jag skrev att papap var i thailand? Då bröt han foten och nu bröt han foten där i igen på samma ställe bara att det var den andra. Hur otur kan man ha? Försäkringsbolaget lär ju inte tro på att han brutit den igen... Knas pappa. tycker synd honom i alla fall som vart i thailand två månade detta år och har fått hoppa på kryckor med gips i värmen båda gångerna.
        Halv tre ska jag in till stan och träna, hoppas min huvudverk försvinner för kan inte avkboka min tid. Innan dess hade jag tänkt plugga, men Mikaela O måste skicka arbetet till mig så får plugga massa ikväll, jobbigt!

Nu ska jag internet shoppa, wiho :)
 shoppade btw i söndags också efter jobbet,  jag köpte två par chinos - ett par begia och ett par mörkblå så det känns skönt!

Ska lägga upp bilderna så fort jag tar kort!


Här är pappa, Koh samet, tråkigt de ser ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0