you make me think a lot, you make me sad a lot and at the same time so happy

God kväll!
  Skönt nog är min Italien resa bokad, så nu blir den verkligen av!  Denna underbara helg då jag vart ledig från jobbet har jag vart med min älskade pojkvän och tagit det lungt.
 
 I Fredags efter jobbet mötte jag upp grabbarna och var med dem ett tag innan Robin och Trixie hämtade mig i Brommaplan och vi taggade hem till mig några stycken och bara kollade på film. Senare kom Andreas hem till mig efter att han vart på personalfest vilket var mysigt förutom attt det var stört mycket mygg ute och att det var ca 15550 grader i mitt rum så man knappt kunde sova. Eller inte Andreas iag.  Min kropp ställer in sig på tempraturen i luften/ på vatten eller något så jag har inga problem att ligga under ett täcke om det är skit varmt! nice typ?

Lördag:
När vi vaknade käkade vi frukost och tog oss till Stenhamra och badade och solade med lunch och grejer innan vi åkte hem och duschade och gjorde oss i ordning för middag hos simon och filip. Det var jätte mysigt och gott och kvällen avslutades med  vattenpolo tjejerna mot killarna i polen och sedan hem med en varm dusch och en kopp te + en riddares historia!

Söndag:
Eftersom det var sjuk varmt i andreas stuga hade vi öppet fönster och rullgardinenen uppdragen så jag vaknade då solen gick upp som sken i mitt ansikte hela morgonen. Av någon anledning lyckades jag somna om i solen, och blev brun på köpet/ röd..... Vi åkte tidigt och solade och badade vilket var skit mysigt och tillkommande nya saker, haha.
 Sedan Åkte jag hem för att jag skulle fira mormors födelsedag där de5 bjöds på kanon smarrig mat och trevligt sällskap. Kollade även in våran nya träbåt på 9m som Julle köpte i Fredags, kanon fin, längtar tills jag får följa med på en tur!

 Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum, sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0