i look lika a poodle...

 Usch och dy för detta väder, hur kan det komma så mycket regn hela dagen? Jag har inte noterat att det varit uppehåll någon gång alls idag och inte minst när jag sprang ut från jobbet och köpte lunch utan jacka i spöregnet, smart girl!

 Idag har jag jobbat och började klockan 12, kännde att det inte var någon idé att fixa mitt hår då renet öste ned så det skulle få självtorka efter morgonduschen men det är fortfarande blött och jag ser ut som en pudel eftersom mitt hår är lockigt egentligen....   Det gick i alla fall bra idag på jobbet, jag Stefanie och Johanna snackade på som vanligt och dagen gick snabbt framåt och sedan var det dax att ge sig hem och ut i regnet igen. Jag som var tvungen att köpa sommarlovskortet för att komma hem stötte på problem...

I tron om att jag kunde köpa det på pressbyrån gick jag till hötorget, men icke sa nicke där kunde man inte köpa, gav mig ut igen i spöreget för att gå till SL-center i T-centralen och det var självklart stängt och då stod jag i lång kö på pressbyrånbrevid och för att få veta vad jag kunde köpa det och dom sa på SL-Center vid pendeltågen för det var öppet. Okej, nice... då fick jag gå ut igen i spöregnet och ta mig dit bort och kom dit och fick vänta tills det blev min tur efter de 27 nummrena före mig. Inte nog med det hade jag bråttom hem för jag skulle på kvällsfika hos min kusin som fyllde år..
 Hem kom jag i alla fall med ett par skor med vattenpölar i som färgat av sig så mina fötter var svarta samt att det regnat så mycket att sulan lossnat... nice day!

 Snart ska jag träffa Alex förmodligen, får se vad jag gör innan. tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0