happy cause i'm smart

 JAG ÄR SÄ SJUKT GLAD!
 På tisdag ska jag få komplitera mina matte betyg för chansen på MVG då jag ligger mellan VG och MVG. Det känns så sjukt nice. har fått MVG- på mina matteprov och fick VG på matte nationella. LOVELY! lite skillnad från min gamla skola då jag aldrig fattade någonting, har alltid haft svårt för matte och precis fått G på alla prov och nu har jag helt plötsligt gått och blivit ett litet matte geni som har chans till MVG, känner mig stolt över mig själv! (A)

 Jag hade företagseknomi prov idag också som faktist gick bra, kom på att jag svarade fel på en sak bara men... ja ja, det går nog bra ändå hoppas jag! Sedan fick jag reda på att jag tydligen redan satt säkert i spanska men klarade spanska natiolella som verkligen gick sjukt dåligt så jag gjorde tydligen bra ifrån mig i alla fall!

 Ska packa lite grejer inför summergames i morgon som vi har i skolan, det ska regna hela dagen och vi ska var aute i sex timmar... kul kul kul?!? Inte alls.. men men, ska bo själv hemma hos julle från och med i morgon vilket ska bli nice.
 hörs later alligator
Kommentarer
Postat av: Alig8or

"Hörs later alligator"

Haha, hörs later calligator ;)

2009-06-02 @ 20:01:59
Postat av: Caroline Stensved

tänkte på det ;)

puss gumman

2009-06-03 @ 00:08:35
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0