friday- take the long way home

 Jag vet, ber om ursäkt mitt dåliga uppdaterande av bloggen, fy skämms på mig!
 
 jag börjar med min fredag!

 Morgonen började med att Jag och Marcus åkte och gjorde företagsekonomi provet på morgon kvisten och väntade på läraren i 1 timme innan vi fick göra provet... tror i alla fall att det fick bra! Sedan kollade jag sällskapsresan med klassen i 15 minuter och fick mitt svenska betyg, MVG oh yes!
 När vi var påväg hem fick vi reda på nyheten;  Tappströmsbron på Ekerö gick inte att stänga  så det var mega lång kö enda bort i brommaplans rondellen och långt upp på motorvägen på andra sidan färjan. Jag och pojkarna bestämde oss för att börja knalla så vi gick hela vägen från brommaplan till ekerö. Vi påbörjade den trevliga pommenaden  14.40 och var hemma 16.30 vilket betyder att det tog två timmar och 10 minuter? ( hoppas inte det är fel utträknat.. känns inte bra eftersom jag ska komplitera för MVG i matte i morgon...)  Marcus kissade 3 gåger på vägen. jag 1, kalle 0 och Måns 2 haha om ni vill veta ;)

Hemma stressade
jag och gjorde mig i ordning duschade igen efter prommisen eftersom jag skulle på Boddes studentmottagning och det blev ju självklart inte av eftersom det inte gick några bussar hem till honom.
 Det slutade med att jag åkte hem till Julle och käka sushi och kollade på talang och sedan åkte till bromma träffade Milou och sen åkte hon hem efter att ha lackat på mig när jag ville äta på McDonalds och då åkte jag till Bromma. I Bromma mötte jag upp Micaela snabbt och pratade lite med henne, åt mitt efterlängtade mål och sedan åkte jag hem..

 Det blev en lång natt, väntade på min lilla Pojkvän som var på krogen med sina vänner och han kom hem till mig vid fem tiden och vi somnade vid halv 7 på morgonen. Myspys! har tyvärr fortfarande inte städat mitt rum och hittat kamera sladden... fy skämms.

Kommentarer
Postat av: harry

hoppade ni över vattnet eller eftersom bron var öppen?

2009-06-10 @ 22:59:12
Postat av: Caroline Stensved

hurru du harry, det var snälla privat personer som skjutsade över folk med deras båtar, men vi gick över bron för dom vart precis klara när vi kom fram!

2009-06-13 @ 18:19:17
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0