your hair looks gray, are you really turning 17?

 Hej där!
 Skriver även hur planeraren jag har tänkt lägga upp upp morgondagen nu samtidigt med mitt inlägg om dagen.

 Idag vaknade jag och tänkte plugga, men så blev självklart inte fallet. Det gick inte bra alls och jag hade ingen lust vilket betyder att jag kommer få hårdplugga i morgon eftersom mitt spanska projekt ska vara klart på tisdag. Då ska jag har skrivit en resebroschyr om hela spanien på svenska och en sammanfattning på spanska som jag sedan ska redovisa inför klassen och snacka med stödord på 4 minuter... hur ska jag klara av det?!
 jag har bara suttit inne på datorn hela dagen och tråkat, egentligen inte gjort mycket alls så jag kan inte förstå vart tiden sprungit iväg? Alldeles strax ska jag ta bussen till pappa och så ska vi gå på bio och se Twilight som jag inte sätt ännu och sen sover jag kvar hos pappa.
  I morgon fyller min stumpa Ems 17 år och hon har ångest. Hon känner sig förgammal och önskar sig en tidsmaskin vilket jag tycker hon borde göra när hon fyller 50 istället! Men men, några gråa hårstrån har hon börjat få allt har jag sett!
 Efter skolan ska jag och Micaela till stan och köpa present till Alexandra som fyller år på Tisdag. Kan inte berätta vad vi bestämt att vi ska köpa! Jag fick ett sms idag om att det var dax att gå till tandläkaren i morgon, så halv 5 ska jag till tandläkaren och kika så allt ser bra ut och sedan är det bara att masa sig hem och börja plugga spanska och göra klart det och sedan börja plugga på geografin som vi kommer ha prov i nästa vecka. Denna vecka ska jag också ta tag i min kost och äta regelbundet och bra mat eftersom vi håller på och skriver kostdag böcker i skolan. Känndes inte bra när jag skrev ned min kost för helgen, har knappast fått i mig någon mat alls och heller inte rört på mig. Ska ut och jogga minsann när det blir lungt med plugget....
 Ha en trevlig kväll, och grattis i förskott underbara Ems!

 PUSSS   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0