my question is: Why?!?

 Vi har en rolig diskussion skution här i soffan och den handlar om kondylom. Milou och Max var väldigt oänse om hur kondylom såg ut och vart på kroppen det kan sitta. Det sluta med att jag fick google:a och läsa hela allt om kondylom, låter hur sjukt som helst men faktum är att vi hade en sjukt rolig diskussion så om ni vill veta svaret kommer det här:

Symptom: Synliga oftast flikiga könsvårtor, som är ljusrosa eller hudfärgade på och omkring könsorganen och/eller ändtarmsöppningen (anus). Man kan också ha platta kondylom, som är mycket svåra att upptäcka. Dessa kan ibland ge besvär med sprickor, rodnad och samlagssmärta. Kvinnan kan ha vårtor i slidan och på livmodertappen, som är svåra att upptäcka. Mannen kan ha kondylom i urinrörsmynningen. Både hos män (även heterosexuella) och kvinnor kan kondylomen sitta kring och i anus
  (mer info: örebro universitet)

Frågan är hur fan vi kom in på detta ämne? jo det ska jag berätta: Max säger att han inte vil åka på klassresa med sin klass för att han tror att han kommer dö, bli våldtagen eller få en sjukdom för att alla är helt sjuka i huvudet  och man fattar inte vad problemet är.  Då säger Milou att han kommer få kondylom. Max säger att han inte kommer ha könsvårtor som hänger i klasor mellan bena och då säger Milou att dom inte alls gör det! Max säger att han vet för att han har haft sexualkunskap och då säger Milou att hon haft kondylom ( hon har inte det, men skuller bara äga Max, vilket hon gjorde rejält!)  Sjukt kul var det i alla fall, vi har så konstiga funderingar.. Hoppas ni haft en bra kväll en så länge. Fler inlägg lär komma!

Juste, Max har informerat oss om lite hemliga expert tips, Olja vid kyssar? jag fråga om han läst det i någon tjejtidning som veckorevyn, men nej han påstår sig ha erfarenhet. Vi har det fan as roligt här :)
 PUSSS


Milou, Max och Kalle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0