Weed and popcorn, can it be better?

Just nu ligger jag och Milou efter att ha varit ute på en lång och härlig promenad med frisk luft och fettar oss med popcorn i min säng. Super gott, men bi-effekten är att hela mitt face kommer vara en enda stor FINNE I MORGON!?!
 Hoppas jag verkligen inte....
 Idag har jag vart i skolan, vilket var segt som vanligt och onödigt faktist. Mötte upp Milou i hennes skola innan jag skulle till ögonläkaren. Hos ögonläkaren träffade jag min moder som envisades om att prata om vårat bråk, vilket i och försig var bra men jag var inte berädd på att hon skulle vara där.
   Det gick i alla fall bra hos läkaren och jag träffade upp Milou och Andreas efter. Vi åkte hem till mig och sedan gick Andreas till sin träning runt halv sex tiden.
 Milou och jag kollade på 2 and 1/2 men och how i met your mother som jag även somnade till, så Milou gick ut och träffade Emma ett tag! Väl tillbaka och en carro hade vaknat upp i soffan gick vi ned till ICA och köpte middag, det blev cesar sallad med kyckling. Sedan gick vi som sagt pomenad och kom in för ca. trettio minuter sedan.

 Nu ska vi bara chilla, trots att jag känner mig hög - av glädje! :D
 PUSSS

Milou på URF 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0