studding and shopping from one spot

 Nu sitter jag här, deppig för att ha varit hemma och vart sjuk hela dagen trots att jag känner mig bättre än vad jag gjorde i morgon då det var riktigt illa.  Shoppar lite på internet, ska lägga up sen vad jag köpt och snackar med Alexandra på msn om vad vi ska shoppa i morgon. Känner mig som en shoppingnörd som shoppar på internet nu och ska shoppa i morgon.
 Sitter och spelar Arenan, tro det eller ej haha. Andreas har fått mig att spela så han håller på och lär mig. Det måste nog vara världens mest  nördiga spel. Det roliga är ju att man inte äns spelar utan datorn spelar åt en, helt sjuk.
 Milou kom förbi en snabbis och sa hej när jag käka vilket var trevligt  och jag visade henne några klockor på nätet som jag ska införskaffa mig i morgon! har precis gått och lagt mig i sängen. Hoppas att jag vaknar och är friskare nu när det blir fredag. Mina planer för helgen blir tyvärr mycket plugg... Men ska iaf till Ems på Lördag på tjejmiddag vilket ska bli kul så jag ska även handla present till henne i morgon. Vad ska man köpa? Jag gillar inte att leta efter presenter, även fast jag gillar att ge dom.Nästan roligare att ge en att få, men bara nästan ;)
Sov gott People
 PUSSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0