my shield covers up your goal, you can't steal it from me

 Suuuuuuuuuuuuuuck... Just så känner jag just nu, sitter och pluggar på företagsekonomin samtidigt som jag lyssnar på mina släktningar som sitte ri vardagsrummet och komponerar en sång till Farmor som jag nämnde igår. I bland undrar jag om dom inte kan föra lite mer oväsen än vad dom redan gör? Lite jobbigt att plugga samtidigt eftersom jag knappt hör mina egna tankar, men jag tror i alla fall att farmor blir kanon glad! jag försöker gå ifrån plugget då och då och vara lite delaktig men känner mig så stressad.  Uppgiften är att beskriva ett befintligt företag och jag har valt tjänstepensionsbolaget Alecta.  Varför kan man undra? Jo, jag tänkte att det var smart eftersom vi jobbat mycket med pensioner och haft föreläsningar samt att det är något som rör alla som jobbar och betalar skatt.  Det är faktist väldigt intressant och ganska kul, men otroligt svårt och jobbigt att skriva och formulera - speciellt eftersom vi ska skriva allt i företagsekonomiska termer som det så fint heter.
    Idag har jag inte alls gjort mycket, kom på att det redan blivi Torsdag i morse vilket också innebar att jag har heldag och idrott vilket gjorde att jag bara ville gå tillbaka och lägga mig i sängen och låtsas som att  jag aldrig hört alarmet på mobilen ringa. Duktig som jag var i alla fall gick jag upp och åkte till skolan med samma buss som en Iskall Andreas. Det jag känt mig duktigast över idag har varit att jag och två till i min spanska klass oms pluggat på de 58 glosorna samt hur man böjer verb i en imperfekt form ( preteritum).  woho, plus i kanten!
    I morgon ska vi till Älvsö underdagen, jag tänkte välja att gå på föreläsningen som börjar halv 10 istället för vid ett så jag kan gå hem tidigare.  Det är UF mässan och vi får se vad den har att erbjuda, haha!
Jag ska börja packa när jag kommer hem och åka till Julle för att hämta min sowboard utrustning så att jag slipper drabbas av panik på lördag kväll när jag ska bege mig hem till Milou.
 
 Nej nu måste jag återgå till arbetet, sedan läsa min svenska bok så att jag kan skriva en läslogg på 1 A4 som ska lämnas in i morgon, PANIK!
  sov så gott!
 PUSSS

plugg..plugg..plugg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0