Just something on my mind about today

 Ibland blir jag riktigt irriterad på människor och i detta tillfälle syftar jag på människor man aldrig träffat förut och förmodligen heller aldrig kommer träffa igen. Som griniga och irriterade mammor med småbarn och barnvagn. Visst är det säket jobbigt att ha mycket att hålla reda på men det är ju inte omgivningens fel att man valt att skaffa kids? Dom tror att dom har första tjing på allting och blir irriterade när en plats dom vill sitta på är upptagen. Jag syftar då på idag när jag gick på bussen som var jätte full och skulle gå längre bak, då trängde sig en mamma på framför mig och  sa " mitt barn ska sitta här nu faktist så du får flytta på dig" då har man ingen lust att vara trevlig när man för det första inte äns tänkt sätta sig på den platsen utan bara gå längre bak i bussen så att alla som vill komma på får plats och sen att dom ska vara så jävla otrevliga och egoistiska gör mig mer irriterad. Sen kom ett annat barn och tog platsen när jag skulle gå förbi, då börjar hon tjaffsa med det barnet som är sex år. Då är min fråga, Varför ta ut sin grinighet på omvärlden och vad fan tänker morsan med?! Nej sånt irriterar mig verkligen.
    Sen en till sak som också hände på bussen när den lämnade en station och en kille som skulle med kom springandes och busschaffören var snäll och stannade så att hann med.  Varför säger man inte tack då? Om han missat  bussen hade det säkert bliit ett jäkla liv. Jag förstår bara inte varför det ska vara så svårt att vara trevlig mot människor?  
 När man blir irriterad på människor som dessa  det är då man blir mega glad över dessa människor som är omtänksamma!   De människor som håller upp dörrarna åt en så att man inte ska få den i ansiktet trots att man är några meter efter. De människor som inte bara kliver rakt fram för att ta sig förbi utan säger " ursäkta" och " tack"  alltså med andra ord folk som beter sig trevligt.   Människor med vett och social förmåga är också alltid trevligt. När någon frågar en om vägen eller något liknande så slutar dom inte prata precis efter utan frågar "  Do you think the sky is blue?" och socialt fortsätter prata lite smått varken störande eller påträngande. Sånt är trevligt!   Detta var något jag bara irriterade mig väldigt mycket på idag när jag skulle åka hem och dessa trevliga människor som av någon anledning kom på slutet av min resa gjorde att hela den tiden man vart smått irriterad gjorde att man blev glad.   " Man ska behandra andra som man vill bli behandlad själv" tycker jag alla borde se som en regel varesig man känner personen ifråga elle inte.
   Bara någor jag var tvungen att yttra mig om :)
 PUSSS

Kommentarer
Postat av: alig8or

word

2009-02-09 @ 21:48:09
Postat av: callig8or

peace broe

2009-02-12 @ 16:46:44
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0