I would today was about Ems and the F word

No time for spending money, jag har fullt upp hela tiden känns det som. Fortfarande planerar jag mina dagar vilket är jobbigt att jag inte kan sluta med, men jag gillar att veta vad jag ska göra. Antar att jag får fortsätta att planera och istället bara bli lite spontan och kunna slänga in saker sådär hejsvejs.
   Idag har jag och Micaela som sagt köpt en liten present till Alexandra som fyller 17år i morgon. Det är verkligen många som fyller år nu i början på året, själv har man ett tag kvar tills det blir slutet på maj. Vi slutade skolan klockan 12 och efter inköpet av presenten så åkte jag till Östermalm och träffade mitt kära födelsedags barn Ems och även Louise  och så gick vi till Rice och käkade sushi och thai buffé. Jag säger bara två saker, Herre gud va gott och jag tror jag aldrig käkat så mycket mat på ett bra tag. kanske för att jag åt tills jag dog för att jag tvingade mig själv att äta 30 bitar sushi?   Helt sjuk, plus Thai mat då också och lite glass som efterätt vilket jag inte anser vara okej även fast jag tävlade om att slå Lollo i tävligen om att äta mest mat för engångsskull...  Kan bara säga att det känns inte kul att skriva upp det i min kostdagbok!
    Efter att jag rullat ner till tunnelbanan vid för att åka hem hoppade jag av och hämtade upp mina och mammas stövlar vi lämnat in hos skomakaren, så nu är dom klara att användas!
 Väl hemma känndes det som jag skulle somna, somnade inte förens klockan halv 2 i natt. Skulle verkligen behöva min sömn men kunde inte somna in då eftersom jag skulle till tandläkaren vilket gick strålande och nu har jag precis kommit hem och ska börja plugga lite så mamma inte behöver hjälpa mig allt för mycket!
    Kände mig lite nördig idag som hade med mig daton till skolan, men det var otroligt skönt att bara skriva ned allt på datorn som behövde antecknas och sedan när vi skulle skriva ett grupparbete idag på svenska lektionen blev vi klara snabba och bara mailade in arbetet. Kalas, ska nog bli en vana tror jag.
    Nej nu är det dax för mig att börja med plugget så att jag hinner skriva ett inlägg ikväll och få en lång nattssömn!
 PUSSS     

 

Lite god mat från Rice


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0