I'm not from hell - I am hell

Fredag den 13e brukar dock vara en tur dag för mig, men jag ser inte att något bra har hänt utan allt har bara gått utför idag.  Vi hade ekomomi dag i skolan och började vid ett vilket faktist var intressant att lyssna på och man fick lite att tänka på när det gällde valen till tvåan och trean. Vi slutade vid halv fyra så jag drog med Alexandra till stan för att köpa presenter till alla hjärtans dag. Vi firar nämligen det i min familj lite sådär smått och brukar köpa presenter till varandra och ha mys middag på kvällen. Jag köpte två t-shirtar till min lillebror som var coola så han gillar dom förmodligen. Sedan köpte jag underklädet och ett par pilgrims örhängen till min mamma. Hoppas att dom ska bli glada, men väl hemma kom Trixie förbi mig och vi käkade lite och hon stannade när vi käkade, sen bröt ett stort bråk ut mellan mig och min mamma, även min lillebror lite grann. Just nu är mamma den sista människan jag vill se, även fast jag älskar henne överallt annat. Men jag antar att den man har som tjatas relation med är den man även bråkar mest med.
   Jag ser min mamma som att hon är två sidor när vi bråkar, och den sidan jag avskyr kan jag inte respektera. Jag har noll respekt mot den sidan överhuvudtaget. Det kanske låter som jag är världens värsta tonåring, men så är inte fallet.
    Jag ville bara bort från allt och åkte hem till min låtsas pappa Julle som förstår mig bäst. Satt där och pratade hela kvällen och somnade sedan i soffan och åkte hem idag. Får se hur alla Hjärtansdag blir, inte som den brukar i alla fall.
 Hoppas ni hade en bra dag, och specillt Måns som fyllde 17 år denna dag!
PUSSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0