I'm back home

Efter att jag vart duktig och storstädat hela mitt rum med kanon resultat kom Milou och öppnade sin födelsedags present som hon fick av mig, en lila klocka i samma typ som jag har. Hon blev jätte glad vilket var bra!
 Kvällen blev så att vi åkte hem till Milou och åt en jätte mysig middag tillsammans där jag var hennes date, haha, gott och trevligt var det i alla fall. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan til Parre en snabbis och lämnade mina skor hemma hos mig sedan tog vi bussen och var på väg till bromma och åkte på fest i Ålsten. Det var mycket trevligt och jag fick träffa min kusin igen som jag inte sett på ett bra tag! Vi åkte sedan och träffade Acen, Födelsedagsbarnet Marcus, Christian och Alexander och bara hade det trevligt och sedan åkte jag hem. Ångrade mig att jag gjorde det och tog bussen till Milou igen och sov där.
   I morse vaknade jag av att Louise terror ringde mig och sedan kunde jag inte somna om. Jag och Milou har sedan bara tagit det så lungt man kan och kollat på Silent Hill och ätit popcorn och sedan åkte jag hem och kom hem för ca en timme sedan. Ska väl ta och äta middag.
 Skulle kollat på Andreas Hockey match men så blir det nog inte, får se vart kvällen leder till. Orkar inte göra så mycket ska till pappa i morgon också så jag ska plugga litegrann nu och mera i morgon. Ska ner till Emelie snart och hämta Milous grejer som hon glömt där.
 Hoppas eran helg vart bra :)
 PUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0