God damn, where is my keys? and congrats Acen

 Jag blir galen! har vart så duktigt att jag lyckats låsa mig själv ute... När lyckades man med det senast? Det är så typiskt n'r man stressar hem för att man har så mycket plugg att göra och känner sig glad att man har tidig vecka så man ändå hat mycket tid på sig.. men så får det självklart inte vara. Som tur var hade jag min dator med mig, så nu har jag satt mig inne på biblioteket för att jag inte ska frysa sönder och pluggar, Går helt okej faktist och tystnaden är kanon så jag känner att jag får mycket gjort.  Håller på att skriva en miljö beskrivning i svenskan just nu och sen ska jag ge mig in på naturkunskapen vilket inte alls kommer att gå så bra. Vi fick idag reda på att vi ska ha prov på hur universum och jordens skapades på fredag samt att vi ska kunna 3 vetenskapsmän vad dom var kända för och bla bla bla- jag orkar inte!
 Vi har läxor i alla ämnen just nu, och vi har kort tid på oss. I svenskan har vi miljöbeskrivning, Idrotten kostdagboken,Naturkunskapen provet jag nyss sa, Mentalträning ska vi skriva en träningsdagbok och skicka in resultaten 2ggr i veckan. Företags ekonomi uppgift då vi ska besrkiva ett befintligt företag och sist geografi prov om jordskorpan och beg och mineralet etc. Tråkigt eller tråkigt? men vad gör man inte för att hålla betygen uppe?
     Jag känner mig ganska sjuk idag, så när mamma kommer hem vid sex tiden ska vi kurera oss båda två och klunka te. Jag hoppas att Julle kommer hem tidigare än klockan fyra så att jag kan åka hem till honom. Olyckligtvis har jag både hans och mammas nyckel på samma nyckelknippa. Jag var säker på att jag hade med mig nycklarna i morse, men det visade sig att det var pappas som sitter på en helt annan nyckelring. men iallafall nu ska jag ta och plugga järnet så att jag kan få lite fritid i mitt liv! Säger också grattis till Gustav ( Acen) som fyller år idag! :)
 
PUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0