are you pulling my leg young lady?

 Jag känner att jag dör snart, inte nog med att jag har lite ångest över min ekonomi uppsats tills på Fredag eftersom jag bara börjat litegrann och kört fast så har jag fått 58 spanska glosor + verbet Pasar att böja i presens,imperfekt och perfekt.
 Glosorna är hur svåra som helst, och verbets böjning kan jag, dock inte imperfekt formen eftersom det finns två. Nu känner jag att jag borde tagit in det eftersom jag lärde, eller skulle lärt mig det i sjuan.
 Det positiva är väl att eftersom vi på fredag ska till Älvsjö på UF ( ung företagsverksamhet) på fredag slapp vi lektionerna innan lunch vilket betyder att istället för att börja åtta börjar jag vid 12 och slutar vid 2 vilket känns bra!  Men det känns i alla fall inte som någon kompensation eftersom jag fick nyss reda på spanska sakerna och det ska vara förhör på det i morgon... Mys? Nej, inte det minsta.
     I dag har jag inte hunnit göra så mycket mera än att komma hem från skolan, plugga lite Svenska, börja på Företagsekonomin och plugga på denna spanska grej och det lär väl vara det jag kommer tillbringa min kväll till att fortsätta hålla på med.
    I morgon ska jag hem till pappa efterskolan för att få lite hjälp med mina frågor angående ekonomin. Mina släktningar skulle tydligen komma över till oss och kompositera en låt till Farmor som fyller 80 år nu i Mars, och en av mina släktingar är ekonom, nice! Ska sedan till mamma på kvällen igen och så ska vi prata och reda ut vårat bråk som fortfarande håller på. Börjar bli lite stressad inför åre, måste packa och allt och jag är så himla sämst på det. Ska även åka hem till Julle för att hämta min bräda och utrustning annars lär det inte gå någe vidare men det hinner jag inte i morgon.,
   Nu kallar skit plugget på plugghästen, måste kila
PUSSSKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0