Åre to Stockholm - Saturday

 God kväll, just nu sitter jag i bilen på väg hem från Åre, känns super tråkigt. MIlou och jag snackade om det idag att vi verkligen inte ville hem. VI har haft det så sjukt kul här uppe och bara njutit av livet. Nu har vi åkt i ca.3,5 timmar om man räknar bort  middags pausen vi hade nyss.  Milou och jag har köpt en mega stor påse med godis och massa manch bara.

 Dagens åkning var helt underbar, vädret var det finaste på hela veckan och föret i backarna var kanon. På vissa ställen var det dock ganska isit, men det har vart värre under veckan och först mot slutet var det jätte uppåkt.  Vi har haft underbar åkning idag, också bäst på hela vekcan så det känns ändå bra att man beger sig hem när man är som nöjdast. I början av dagen åkte vi mycket borta vid tott och satte oss och chillade på en liten topp som vi knallade upp på. Där var det fantastisk utsikt som man ser på bilderna jag lägger upp!  Vi träffade Acen på slutet av dagen och skulle åka med han från toppen, men han åkte över någon topp och försvann och undrade vart vi tog vägen. Vi åkte runt toppen på ngt konstigt vis och  tog en tur som tog runt 45 minuter och vi var nere när liftarna vart stängda i 30 minuter.. Det häfriga med hela åkturen var att det känndes som man äkte i vatten. Det transport strecka bra länge som gav oendligt mycket mjölksyra i benen men det gjorde inget då det blåste då mycket att man kunde surfa i vinden och snön blåste så det  såg ut som man åkte i en flod, BALLT! haha

 Just nu sitter vi som sagt i bilen, skit tråkigt är det. Hade redan tröttnat när vi åkt i 45 minuter. har jag bra tålamod? svar: nej!.  Jag gillar inte att åka bil. Började resan med att kolla klart på American Gangstar som är riktigt bra och sedan lyssnade jag på lite musik och höll på att somna. Nu ska jag väl vara inne på datorna ett tag eller vila ögonen och sova litegranna. Har så ont i ögonen eftersom det är börkt i bilen så jag ser knappt vad jag skriver. Så ber om ursäkt om det  står helt otydligt i texten, men kan fixa det senare!
 hoppas erat soprtlov vart kanon bra och att ni haft en bra lördag!

peace and love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0