Åre - Monday

Förlåt har inte hunnit skriva!
 Måndagen var en kanon dag, vi utnyttjade dagen rejält trots att vi gick upp vid klockan 10 och var i backen vid 12 snåret.
Vi åkte några åk innan vi mötte upp Linnea och Trixie och åkte lite med dom. Vi mötte även Christian och gänget och tog sällskap med dem till fjällgården. Vädret var helt okej och efter att vi bestämt oss för att ta oss ned till Åre torg så käka på Olearys. Alla tog sig en varsin cesarsallad och mådde kanon!
 På vägen hem tog vi oss en vätskepaus och tog det lungt och begav oss sedan til stugan fär calle och max var förbannade för att dom hade fått vara ute i två timmar och väntat på att någon skulle komma hem, haha
Vi kom innanför dörren, sa hej och milou satte ett pålåster på sitt skavsåt och sedan begav vi oss til Vm8an för kvällsåkningen och tog oss några åk. Väl hemma efter att ha hittat en bra väg hem så käkade vi middag och sedan gjorde oss fräsha med dusch och bastu, blev inte klara förens vid klockan 11 och då var alla otaggade för fest så jag och Milou hade vår egna lilla fest här hemma.
 Så var en väl utnyttjad skiddag slut!
 PUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0