Åre - Friday

Källen igår fick ett kul avslut. Milou taggade till krogen med sitt ragg hon träffade på Max  medan jag och killarna fixade lite hemma när Chrisitan,Moberg, Victor och Jesper hade gått. Sedan taggade vi till Max med en kalle som hade fått alldeles för mycket innanför pannbenet. På Max träffade vi några Norrmän som har terror ringt mig, men roliga var dom iaf och tyckte vi skulle hänga med dom på efterfest då och sedan nu i fredags, men efter att jag skojat och sagt att jag var småpojkarnas mamma och blev kallad Milf, tackar jag gärna nej!  hahaha men trevliga och roliga var dom minsann! :D

    Fredagen bärjade bra, kom dock ut ganska sent i backen eftersom jag hyrde nya skor och det blev så mycket bättre för hälarna.  Vi var på afterskii på Dippan vilket var lika nice som alltid. Vi skulle egentligen åkt på kvällsåkningen men vi åkte på att laga Taco till middag i stället med det gjorde inte så mkt. På kvällen blev det tyvärr ett stort tjafft med Milou och hennes pappa så jag och Milou gick ned till torget och köpte lite godis osv. Där jag även träffade PÅ Issy i min klass :)
  Sedan gick vi hem och så ringde Christian och undra om vi skulle haka till Holliday club vilket vi gjorde en stund och  träffade han och gänget, och stötte även på Norrmännen där... När vi kom hem tog vi på oss brädorna när vi såg Max och Kalle ute kl 1 och hoppa på ett stort hopp dom byggt. Det var rikigt bra och jag och Milou hoppade på det, och det var sjukt kul, skrattar fortfarande bara jag tänker på det! :)
     Vi gick och la oss i sängen och kollade på adult hood om det var så den hette? men han inte se klart hela innan vi somnade.
Max efter att ha hoppat

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej. det er fredrik från norge. kalte vi deg milf?? va faen.. det husker ikke jeg. om forlatelse! hahah

2009-02-28 @ 23:49:14
Postat av: Caroline

haha hallå! :) jo men det sa killarna, det är ingen fara det var bara lite kul haha :D

Allt väl??

2009-03-02 @ 19:42:33
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0