Åre to Stockholm - Saturday

 God kväll, just nu sitter jag i bilen på väg hem från Åre, känns super tråkigt. MIlou och jag snackade om det idag att vi verkligen inte ville hem. VI har haft det så sjukt kul här uppe och bara njutit av livet. Nu har vi åkt i ca.3,5 timmar om man räknar bort  middags pausen vi hade nyss.  Milou och jag har köpt en mega stor påse med godis och massa manch bara.

 Dagens åkning var helt underbar, vädret var det finaste på hela veckan och föret i backarna var kanon. På vissa ställen var det dock ganska isit, men det har vart värre under veckan och först mot slutet var det jätte uppåkt.  Vi har haft underbar åkning idag, också bäst på hela vekcan så det känns ändå bra att man beger sig hem när man är som nöjdast. I början av dagen åkte vi mycket borta vid tott och satte oss och chillade på en liten topp som vi knallade upp på. Där var det fantastisk utsikt som man ser på bilderna jag lägger upp!  Vi träffade Acen på slutet av dagen och skulle åka med han från toppen, men han åkte över någon topp och försvann och undrade vart vi tog vägen. Vi åkte runt toppen på ngt konstigt vis och  tog en tur som tog runt 45 minuter och vi var nere när liftarna vart stängda i 30 minuter.. Det häfriga med hela åkturen var att det känndes som man äkte i vatten. Det transport strecka bra länge som gav oendligt mycket mjölksyra i benen men det gjorde inget då det blåste då mycket att man kunde surfa i vinden och snön blåste så det  såg ut som man åkte i en flod, BALLT! haha

 Just nu sitter vi som sagt i bilen, skit tråkigt är det. Hade redan tröttnat när vi åkt i 45 minuter. har jag bra tålamod? svar: nej!.  Jag gillar inte att åka bil. Började resan med att kolla klart på American Gangstar som är riktigt bra och sedan lyssnade jag på lite musik och höll på att somna. Nu ska jag väl vara inne på datorna ett tag eller vila ögonen och sova litegranna. Har så ont i ögonen eftersom det är börkt i bilen så jag ser knappt vad jag skriver. Så ber om ursäkt om det  står helt otydligt i texten, men kan fixa det senare!
 hoppas erat soprtlov vart kanon bra och att ni haft en bra lördag!

peace and love

Åre - Friday

Källen igår fick ett kul avslut. Milou taggade till krogen med sitt ragg hon träffade på Max  medan jag och killarna fixade lite hemma när Chrisitan,Moberg, Victor och Jesper hade gått. Sedan taggade vi till Max med en kalle som hade fått alldeles för mycket innanför pannbenet. På Max träffade vi några Norrmän som har terror ringt mig, men roliga var dom iaf och tyckte vi skulle hänga med dom på efterfest då och sedan nu i fredags, men efter att jag skojat och sagt att jag var småpojkarnas mamma och blev kallad Milf, tackar jag gärna nej!  hahaha men trevliga och roliga var dom minsann! :D

    Fredagen bärjade bra, kom dock ut ganska sent i backen eftersom jag hyrde nya skor och det blev så mycket bättre för hälarna.  Vi var på afterskii på Dippan vilket var lika nice som alltid. Vi skulle egentligen åkt på kvällsåkningen men vi åkte på att laga Taco till middag i stället med det gjorde inte så mkt. På kvällen blev det tyvärr ett stort tjafft med Milou och hennes pappa så jag och Milou gick ned till torget och köpte lite godis osv. Där jag även träffade PÅ Issy i min klass :)
  Sedan gick vi hem och så ringde Christian och undra om vi skulle haka till Holliday club vilket vi gjorde en stund och  träffade han och gänget, och stötte även på Norrmännen där... När vi kom hem tog vi på oss brädorna när vi såg Max och Kalle ute kl 1 och hoppa på ett stort hopp dom byggt. Det var rikigt bra och jag och Milou hoppade på det, och det var sjukt kul, skrattar fortfarande bara jag tänker på det! :)
     Vi gick och la oss i sängen och kollade på adult hood om det var så den hette? men han inte se klart hela innan vi somnade.
Max efter att ha hoppat

Åre -thursday night

 Hallå!
 Har sovit en bra tid av dagen för att den ska gå snabbare och oj va skönt det var.  Gick med i Bloglovi'n idag så att man kan prenumerapå min blogg och måste säga att det är jätte roligt att jag redan fått några prenumeranter på nån timme.
 Just nu sitter vi och smågrabbarna och förar lite och det är på G lite folk till våran lägenhet. Just nu är vi  nio stycken som sitter och har det trevligt med dricka och lyssnar på Åre listan på Spotify. Riktigt nice har vi faktist, Christian och grabbarna skulle höra av sig senare så vi får se om dom kommer förbi och socialicerar sig lite!
       Millan och jag åt kebab till middag, kännde att vi saknade rasmus grillen lite grann, men det finns ju inget som slår Brommaplans grillen!
 Just nu är det Ebba Grön som spelas i rummet medan alla taggar till!
 skriver lite senare" ha en bra kväll och drick inte för mycket! :D
 Nu börjar grabbarna shotta wisky? fy fan asså, detta måste jag se!

 

 
the king of wisky, eller? :D


Åre -Thursday

Idag mår jag inte bra. Sitter hemma i lägenheten och tråkar själv. Ska snart börja läsa min svenska bok så jag har några sidor avklarade. Mina hälsenor gör för ont, det är därför jag inte åker idag utan tar en vilo dag. I morgon eller senare idag ska jag gå ner till skiduthyrningen och hyra nya snowboaed skor som har speciella hälgrepp så att det blir mildare påfrestning för hälarna. Just nu liktar det linnement eftersom jag har jätte mycket tigerbalsam på mig, luktar jätte gott! :)
  
igår kväll skulle vi åkt på fest, men dom vi skulle till var på krogen innan så planerna blev så att vi skulle åka till Björnen där festen redan var igång, vi försökte få med oss Chrisian och gänget, men Christian var otaggad... När vi tänkte åka i alla fall var grabbarna redan på väg därifrån för att käka på Max på torget, så jag och Milou gick dig och de andra gick hem. Det var jätte trevligt, Acen, Lucas,Jocke, Jacob och Jack var det som gick dit. Jocke och Jack bråka som fan om ett par skor som och jag lackade sönder på det och skällde ut jack och sedan försökte lösa de hela problemet. Men men, gick väl helt okej, men det slutade med att polisen kom och skickade hem Jack. Åre bjuer på lite Drama i alla fall!  Innan vi mötte Chrisian och grabbarna träffade vi Andreas,Mattias och Jesper och chillade ett tag med dom för att vänta på att de vi skulle på fest hos skulle tagga från krogen. Men när vi lämnade dem glömde vi totalt bort den festen, vi hade med andra ord roligt för oss själva och speciellt när vi träffade killarna på torget.

Nu ska jag läsa i boken, Utnyttja dagen!
PUSSS

  oseriösa lirare,på varje kort än så länge... Millan och Jag

Åre - wednesday

 AAAAAAAAJ, är det bästa jag har att säga. Har så sjukt ont i mina fötter och ja, förmodligen har jag hälseneinflammation på G så det är bara att bada i Tigerbalsam för min del! Vi vaknade och öppnade lantchips till frukost, nyttigt! Sedan var vi så taggade trots våran enorna smärta på att ge oss ut i backen eftersom solen stålade och det var inte överdrivet stora köer till liften. Vi tog ägget upp och hade vätskepaus på vägen sedan begav vi oss bortåt Tott för att köra lite mjuka sköna backar, och jag kan ju säga att det inte blev med än sisåär två åk för oss innan hälarna börja dunka enormt så vi satte oss nere på fjällgårn och började afterskiin där vid klockan tre.  Efter ett tag tog vi oss ned till Torget för att gå på Afterskii på Dippan vilket var en riktig höjdare. Vi hade så sjukt kul och dansade och sjöng gärnet.Vi drog verkligen igång placet med artisterna och blev utnämnda flera gånger till Ställets taggade tjejer, och det var vi verkligen!  Så nu sitter vi hemma i lägenheten, Milou har deckat och bastun börjar bli varm!  Ska nog ta och väcka henne innan maten i klar så vi kan göra oss i ordning. Träffade Lilla Peas i backen idag som jag inte sett sen sjuan som jag nyss prata med så kvällen leder till fest på Åre torg! Nice nice, så i kväll blir det storparty  även fast festen redan börjat tidigt för oss!
 PUSSS

'
Milou på fjällgårn

Åre - tuesday

wooohooo!
 Ganska bra skidåking idag, vaknade dock med ont i hälsenorna vilket inte känns okej eftersom milou har hälseneinflammation och vi har likadana skor.... Idag har vi bara åkt meed Max, Calle, Filip och Niklas. Det första vi gjorde var att ta oss bort till Rödkullen och möta dem och de tog med oss på en skogstur som var riktigt roligt, speciellt eftesom Niklas tappa skidorna hela tiden! Efter några åk tog vi oss en pannkaks lunch och begav oss sedan till Ravinen där vi skulle mött upp Acen, men han var så oskön och missförsod vart vi var hela tiden ;) VI åkte lite och sendan när vi kom ner till Fjällgårn träffade vi Acen och hans vänner där, lite trevligt! Vi begav oss sedan till Apoteket och gjorde lite andra saker sedan belv vi hämtade och skulle handla middag.  Taggade Milou och jag satte oss och började festen i bastun och sedan begav vi oss till werséns och käkade jätte god middag. Sedan gick vi hem till Grabbarna hemma och bildade våran egna lilla fest och så tittade Christian förbi en snabbis. Eftersom våra hälsenor verkte som sjutton bestämde vi oss för att onsdagen skulle bli en vilodag med sovmorgon. En skön dag blev det i alla fall!
 PUSSS


Calle, Tom, Rasmus och Max

Åre - Monday

Förlåt har inte hunnit skriva!
 Måndagen var en kanon dag, vi utnyttjade dagen rejält trots att vi gick upp vid klockan 10 och var i backen vid 12 snåret.
Vi åkte några åk innan vi mötte upp Linnea och Trixie och åkte lite med dom. Vi mötte även Christian och gänget och tog sällskap med dem till fjällgården. Vädret var helt okej och efter att vi bestämt oss för att ta oss ned till Åre torg så käka på Olearys. Alla tog sig en varsin cesarsallad och mådde kanon!
 På vägen hem tog vi oss en vätskepaus och tog det lungt och begav oss sedan til stugan fär calle och max var förbannade för att dom hade fått vara ute i två timmar och väntat på att någon skulle komma hem, haha
Vi kom innanför dörren, sa hej och milou satte ett pålåster på sitt skavsåt och sedan begav vi oss til Vm8an för kvällsåkningen och tog oss några åk. Väl hemma efter att ha hittat en bra väg hem så käkade vi middag och sedan gjorde oss fräsha med dusch och bastu, blev inte klara förens vid klockan 11 och då var alla otaggade för fest så jag och Milou hade vår egna lilla fest här hemma.
 Så var en väl utnyttjad skiddag slut!
 PUSSS

My best friend is becoming a pensioner?

jag kom preics på en sak? jag har inte utforskat hela våran lägenhet som vi bor i, hur skumt är inte det?
 Har bara sett halva lägenheten i princip...Får kika in den i morgon eftersom vi ska sova nu. Ofta jag inte kollade när vi kom hit?!? Tagga till inför i morgon, kommer aldrig orka ta mig upp ur sängen. Ska försöka att inte glömma digital kameran i morgon, lovar att ladda upp lite bilder!  :)
 Innan jag hoppar ner i sängen ska jag följa med min pensionär vän ut eftersom hon ska röka...Ska bara vänta på att hon lagt klart sin pasians (harpan) Idag sa hon underbyxor när hon packade upp sina underkläder. Vad händer med min kära Milou? Skulle inte förvåna mig om hon byter til gula blend snart....
 PUSSS


                          Föreställer mig detta som Ogge och Milou, trots att dom inte är tillsammans längre men ändå ( ogge du är inte gammal som milou)

my question is: Why?!?

 Vi har en rolig diskussion skution här i soffan och den handlar om kondylom. Milou och Max var väldigt oänse om hur kondylom såg ut och vart på kroppen det kan sitta. Det sluta med att jag fick google:a och läsa hela allt om kondylom, låter hur sjukt som helst men faktum är att vi hade en sjukt rolig diskussion så om ni vill veta svaret kommer det här:

Symptom: Synliga oftast flikiga könsvårtor, som är ljusrosa eller hudfärgade på och omkring könsorganen och/eller ändtarmsöppningen (anus). Man kan också ha platta kondylom, som är mycket svåra att upptäcka. Dessa kan ibland ge besvär med sprickor, rodnad och samlagssmärta. Kvinnan kan ha vårtor i slidan och på livmodertappen, som är svåra att upptäcka. Mannen kan ha kondylom i urinrörsmynningen. Både hos män (även heterosexuella) och kvinnor kan kondylomen sitta kring och i anus
  (mer info: örebro universitet)

Frågan är hur fan vi kom in på detta ämne? jo det ska jag berätta: Max säger att han inte vil åka på klassresa med sin klass för att han tror att han kommer dö, bli våldtagen eller få en sjukdom för att alla är helt sjuka i huvudet  och man fattar inte vad problemet är.  Då säger Milou att han kommer få kondylom. Max säger att han inte kommer ha könsvårtor som hänger i klasor mellan bena och då säger Milou att dom inte alls gör det! Max säger att han vet för att han har haft sexualkunskap och då säger Milou att hon haft kondylom ( hon har inte det, men skuller bara äga Max, vilket hon gjorde rejält!)  Sjukt kul var det i alla fall, vi har så konstiga funderingar.. Hoppas ni haft en bra kväll en så länge. Fler inlägg lär komma!

Juste, Max har informerat oss om lite hemliga expert tips, Olja vid kyssar? jag fråga om han läst det i någon tjejtidning som veckorevyn, men nej han påstår sig ha erfarenhet. Vi har det fan as roligt här :)
 PUSSS


Milou, Max och Kalle

Time for some sauna!

 Mätt och glad efter att ha käkat en god pizza, fast att jag inte gillar det men den var super god!
 Milou och jag som duktigt bäddat våra sängar ska gå och sätta på bastun nu för att inviga sportlovet!
    Något roligt idag var att Milou aldrig hört ordet "före", så när jag frågade henne i bilen om Trixie nämnde om det var bra före i backarna tittade hon på mig som om jag var dum i huvudet och sa " vadå före? menar du efter, fast före eller vadå före?"  det var super kul för alla i bilen visste utom hon så hon belv mobbad! :D
   Skriver lite senare!
 PUSSS

Följ min blogg med bloglovin

Let's get the party started- we are in Åre

 Äntligen framme, eller vi kom  fram för 30min sen har hållt på att packa ur bilen och grejer. Men nu är vi framme i alla fall och bor i en jättefin lägenhet i åre fjällby precis brevid olympia liften. Bilresan upp gick jättebra, sov en bra bit av resan så den gick snabbt. Lyckades få 2 timmars sömn i natt medan Milou bara sov 30 min. Kom på att 3G nätet inte alltid fungerar så bra på bilvägarna så jag orkade inte gå in och blogga den lilla biten jag inte gjorde någoting.
   Vi stannade i Bollnäs och käkade lunch på Max där det var ruskigt mycket folk.  Väl i bilen började jag kolla på American Gangster på touchen och sedan tog jag en pause och somnade till musik.  När jag vaknade igen kollade jag nästan klart på fimen sen var vi framme!  Vi nördar i sällskapet som åkte hir har med oss 3st lap-tops och Max tog till och med med sig sin X-box som han och kalle lirar förfullt!
    Nu ska Milou och jag ta och bädda sängarna och göra oss hemma, skriver senare!
ciao!
 PUSSS

rasta man sleeping on the couch

 Trött jag är nu... tror inte jag kommer orka  dygna, är alldeles för trött. Vi har precis kollat klart på The Mexican med Brad Pitt och Julia Roberts som faktist var kanon bra enligt mig!
 Ska gå ut en stund så att Milou kan få ta sina cancer pinnar, och snäl vän som man är följer man med ut i kylan... men men vad gör man inte?
 Skriver senare om jag inte somnar!
 PUSSS

one step forward, two step backwards

 Jag är sjukt trött, kommer aldrig kunna hålla mig vaken hela natten... Milous dumheter. Vi skulle åka vid klockan sex i morgon bitti men nu ska vi åka klockan åtta så det blir nog sova för mig i alla fall.
Ikväll händer det ingenting, jag erkänner att jag är rätt taggad på att göra något - men bara längst in. Nu vill jag bara krypa ned undertäcket och sova :D

 Nu är felix och poppar popcorn, smarrigt värre. Men FETT me osmidigt.
 Just nu är jag lack på Parre också.... VAFAN?!?!?
 have a fun nice
 PUSSS

Friday and Saturday

God eftermiddag!
 Igår  fick vi sluta klockan 11 efter att ha börjat halv 10 på älvsjö mässan. Det var intressant faktist och kul att se hur elever försöker driva sina företag. Jag ska definitift välja UF när jag börjar i trean.  Andreas som också var på Älvsjö mässan följde med mig hem  sen sov vi lite och spelade guitar hero, och jag börjar faktist bli bra ( tycker jag själv) fast jag bara spelat 4 ggr... Skulle åka och hämta mina snowboard gjrejer eftersom vi åker till Åre i morgon bitti, WIHOO! men Julle kom och lämnade dem hemma hos oss i morse.  Jag spenderade min Fredagkväll i en iskall hockeyhall i Tyresö för att kolla på Andreas hockey match vilket faktist var jätte kul eftersom Skås föräldrar var rena huliganerna och det uppstod mycket bråk och tjafft som var roligt att lyssna på! När jag verkligen hade absolut noll kännsel i tårna och matchen var slut åkte vi hem till Andreas  och gick ut med hans hundar och sen gick vi och la oss.
  Idag skulle jag vart hemma tidigt för att prata och reda ut bråk med min madre, men så blev inte fallet utan jag kom hem vid två och mamma skulle iväg. Inte okej planerat utav mig :S
Har fullt upp idag, men orkar ändå inte börja med något.Skulle lämnat in en svenska läxa igår, läsloggen, som jag inte äns skrivit utan ska säga att mitt internet vart nere så ska jag läsa i boken och skriva den i bilen i morgon. Sitter och ska bara skriva denna eländiga källkritik på Ekonomin innan jag kan lämna in den som ska vara inne i morgon sen är jag klar.
 Ska skriva packlista och packa lite, åka hem till Milou men innan spela lite guitar hero- känner suget!
 Bloggar lite i bilen i morgon om hur bilresan går, hoppas ni får en kanon dag. Bloggar även ikväll eftersom jag och Milou ska dygna! :D
 JAG ÄR SÅ SJUK TAGGAD!!!
 PUSSS

Know what? We outlive labels, and distributors

 Ligger i sängen nu och har inte försökt att sova... Har pratat med Milou och sedan med Oskar lite i telefon det var jätte kul haha. Oskar är minsann en rolig figur, och han är jätte söt i sitt hår ;)
  Skulle egentligen vara duktig och läsa min bok, men det får jag väl göra när jag sitter på bussen och pendeln härifrån  till älvsjö och sen återstår det bara att bli klar med ekonomin och svenska läsloggen, usch och fy för sören,
Btw, detta är nog det roligaste jag sett i hela mitt liv- sjukt seriös brud kolla alla videos hahahha!  klicka först här sen här för att se!

Sov gott People
 PUSSS

my shield covers up your goal, you can't steal it from me

 Suuuuuuuuuuuuuuck... Just så känner jag just nu, sitter och pluggar på företagsekonomin samtidigt som jag lyssnar på mina släktningar som sitte ri vardagsrummet och komponerar en sång till Farmor som jag nämnde igår. I bland undrar jag om dom inte kan föra lite mer oväsen än vad dom redan gör? Lite jobbigt att plugga samtidigt eftersom jag knappt hör mina egna tankar, men jag tror i alla fall att farmor blir kanon glad! jag försöker gå ifrån plugget då och då och vara lite delaktig men känner mig så stressad.  Uppgiften är att beskriva ett befintligt företag och jag har valt tjänstepensionsbolaget Alecta.  Varför kan man undra? Jo, jag tänkte att det var smart eftersom vi jobbat mycket med pensioner och haft föreläsningar samt att det är något som rör alla som jobbar och betalar skatt.  Det är faktist väldigt intressant och ganska kul, men otroligt svårt och jobbigt att skriva och formulera - speciellt eftersom vi ska skriva allt i företagsekonomiska termer som det så fint heter.
    Idag har jag inte alls gjort mycket, kom på att det redan blivi Torsdag i morse vilket också innebar att jag har heldag och idrott vilket gjorde att jag bara ville gå tillbaka och lägga mig i sängen och låtsas som att  jag aldrig hört alarmet på mobilen ringa. Duktig som jag var i alla fall gick jag upp och åkte till skolan med samma buss som en Iskall Andreas. Det jag känt mig duktigast över idag har varit att jag och två till i min spanska klass oms pluggat på de 58 glosorna samt hur man böjer verb i en imperfekt form ( preteritum).  woho, plus i kanten!
    I morgon ska vi till Älvsö underdagen, jag tänkte välja att gå på föreläsningen som börjar halv 10 istället för vid ett så jag kan gå hem tidigare.  Det är UF mässan och vi får se vad den har att erbjuda, haha!
Jag ska börja packa när jag kommer hem och åka till Julle för att hämta min sowboard utrustning så att jag slipper drabbas av panik på lördag kväll när jag ska bege mig hem till Milou.
 
 Nej nu måste jag återgå till arbetet, sedan läsa min svenska bok så att jag kan skriva en läslogg på 1 A4 som ska lämnas in i morgon, PANIK!
  sov så gott!
 PUSSS

plugg..plugg..plugg...

are you pulling my leg young lady?

 Jag känner att jag dör snart, inte nog med att jag har lite ångest över min ekonomi uppsats tills på Fredag eftersom jag bara börjat litegrann och kört fast så har jag fått 58 spanska glosor + verbet Pasar att böja i presens,imperfekt och perfekt.
 Glosorna är hur svåra som helst, och verbets böjning kan jag, dock inte imperfekt formen eftersom det finns två. Nu känner jag att jag borde tagit in det eftersom jag lärde, eller skulle lärt mig det i sjuan.
 Det positiva är väl att eftersom vi på fredag ska till Älvsjö på UF ( ung företagsverksamhet) på fredag slapp vi lektionerna innan lunch vilket betyder att istället för att börja åtta börjar jag vid 12 och slutar vid 2 vilket känns bra!  Men det känns i alla fall inte som någon kompensation eftersom jag fick nyss reda på spanska sakerna och det ska vara förhör på det i morgon... Mys? Nej, inte det minsta.
     I dag har jag inte hunnit göra så mycket mera än att komma hem från skolan, plugga lite Svenska, börja på Företagsekonomin och plugga på denna spanska grej och det lär väl vara det jag kommer tillbringa min kväll till att fortsätta hålla på med.
    I morgon ska jag hem till pappa efterskolan för att få lite hjälp med mina frågor angående ekonomin. Mina släktningar skulle tydligen komma över till oss och kompositera en låt till Farmor som fyller 80 år nu i Mars, och en av mina släktingar är ekonom, nice! Ska sedan till mamma på kvällen igen och så ska vi prata och reda ut vårat bråk som fortfarande håller på. Börjar bli lite stressad inför åre, måste packa och allt och jag är så himla sämst på det. Ska även åka hem till Julle för att hämta min bräda och utrustning annars lär det inte gå någe vidare men det hinner jag inte i morgon.,
   Nu kallar skit plugget på plugghästen, måste kila
PUSSSWeed and popcorn, can it be better?

Just nu ligger jag och Milou efter att ha varit ute på en lång och härlig promenad med frisk luft och fettar oss med popcorn i min säng. Super gott, men bi-effekten är att hela mitt face kommer vara en enda stor FINNE I MORGON!?!
 Hoppas jag verkligen inte....
 Idag har jag vart i skolan, vilket var segt som vanligt och onödigt faktist. Mötte upp Milou i hennes skola innan jag skulle till ögonläkaren. Hos ögonläkaren träffade jag min moder som envisades om att prata om vårat bråk, vilket i och försig var bra men jag var inte berädd på att hon skulle vara där.
   Det gick i alla fall bra hos läkaren och jag träffade upp Milou och Andreas efter. Vi åkte hem till mig och sedan gick Andreas till sin träning runt halv sex tiden.
 Milou och jag kollade på 2 and 1/2 men och how i met your mother som jag även somnade till, så Milou gick ut och träffade Emma ett tag! Väl tillbaka och en carro hade vaknat upp i soffan gick vi ned till ICA och köpte middag, det blev cesar sallad med kyckling. Sedan gick vi som sagt pomenad och kom in för ca. trettio minuter sedan.

 Nu ska vi bara chilla, trots att jag känner mig hög - av glädje! :D
 PUSSS

Milou på URF 2008

In school with quallzor tha man

 just nu sitter jag i skolan och har matte lektion. Kunde inte somna förens klckan tre i natt så jag känner mig helt slut efter ha legat och vridigt och vänt tills jag tillstlut lyckades somna.
 Jag var förvånandsvärt mycket snabb i morse och det tog bara 40 minuter från pappa till mig så allt gick som på räls, skönt!
 Trodde att det skulle bli krångel med pengeltåget eftersom det kom ett gammalt tåg,sånna som man inte klarar av att andas för att dom luktar så äckligt när de bromsar in på perrången.
    Jag började läsa på min svenska bok " Mig äger ingen" som har börjat bra, ska bli kul att läsa den eftersom den vart så omtalad och fått priser. Stör mig dock på att hon förklarar alltid så otroligt noggrant, men det kanske blir bättre när jag kommer in mera i bokens handling.

 Nu måste jag koncentrera mig lite så jag klarar av matte provet om 3 veckor... samt vara lite social med Kalle annars är jag ingen trevlig bordskamrat! haha  Åker till Åre på söndag, TAGGAD TLL TUSEN!!!
 PUSSS

Time for bed

 Nu ska jag lägga mig i sängen och sova tänkte jag, har hunnit med två läxor idag och sedan påminnde Alexandra mig om att vi hade spanska glosor också... jag blir så trött!  Har i alla fall bara företags ekonomi, svenska och spanskan kvar att göra, vilket förhoppningsvis inte tar så mycket av min fritid!
  Ska upp vid klockan 6 i morgon och duscha, orkar inte gå upp tidigare.  Bussen till Pendeln går  fem över sju så jag kommer förmodligen inte hinna frukost. Kom på en bitter sanning om att jag glömt mitt matkort hemma hos mamma också...  I morgon ska jag till Ögonläkaren också, missade min tid sist (a) måste hitta ett par snygga glasögon nu, vill bara ha mina Dior tillbaka :( ORKA SNO GLASÖGON?!?!
 ska möta upp Milou ocoh få min mobil laddare oc örhängen i morgon och så ska jag lämna hennes påse som jag hämtade från Emelie igår till henne.  Annars verkar min morgondag bara luta åt  en massa plugg, usch och fy för sören.
 
Ska trippa upp från sägen och hämta min ipod Touch och kolla på ett Scrubs avsitt, sen är det sovdax!
 PUSSS

magic mirror, trip trapp trull, Micaela jag och Alexandra på Tekniska

about me


TIO FAVORITER'

1. tv kanal ? E! channel, 5an och 6an
2. blommor ? nejlikor
3. färg ? Blå
4. sport ? handboll
5. affär ? oj, har nog ingen favorit
6. musik ?  det mesta, det jag har humör för men mest hip-hop
7. mat ?  förtillfället, Thai och sushi
8. årstid ?  gillar alla, mest sommar och vinter.Skippar gärna slask och shit.
9. djur ? hundar
10. stad ? Stockholm
TIO FAKTA
1. hemstad - Stockholm
2. hårfärg - Blond.
3. längd ? 168,5 ( 5an är väldigt viktig!)
4. frisyr ? bara långt hår
5. ögonfärg? blå
6. skostorlek? 38-39
7. humör ?  kanon glad
8. orientering? jag är heterosexuellt, alltså gillar jag killar
9. tillgänglighet ?  både ja och nej
10. vänster eller högerhänt - högerhänt, fast jnag har besticken i fel hand
TIO SAKER OM DITT LIV
1. har du någonsin varit kär? japp
2. tror du på kärlek?  ja det gör jag verkligen, fast bara på riktig kärlek
3. hade du en dejt på alla <3s dag, isåfall vem? hahah, jag var Milous date!
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat?  nej det kan jag inte påstå
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? kanske
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon?  jag är väldig ärlig av mig, men ja.
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon?  ja, jag tröstar alltid mina vänner som har det jobbigt i förhållanden.
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? haha ja det har jag faktist!
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet?  "utsidan dömmer men insidan avgör" kanske, vem vet?
 TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR
1. kärlek eller pengar ? helt ärligt, kärlek men båda skulle inte skada, haha
2. vin eller öl?  just nu vin
3. dag eller natt ?  jag är nattmänniska!
4. one night stands eller förhållade? förhållanden
5. tv eller internet? beror på mitt humör!
6. pepsi eller cocacola ? ramlösa, gillar inte läsk
7. vild fest eller romantisk hemmakväll ? vild fest för tillfället
8. färgfoton eller svart/vita foton ? svart/vita
9. telefonkontakt eller face to face vid tjaffs ?  beror på vad det gäller, helst face to face,dock inte  via sms! 
10. aim eller myspace ? facebook
TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1.har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? nej jag behöver inte det
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål?  tja,inte direkt -avbrutit snarare
3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? om jag har, flera gånger, men jag lär mig på mina misstag
4. har du någonsin hoppas bungyjump? nej men skulle inte banga om jag fick chansen!
5. har du någonsin varit på en husbåt?  japp det har jag, min kompis bor på en också
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker?  say what?
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa?  nej så ond är jag inte, men lite kanske (a)
8. har du någonsin gått på bio ensam?  nej det har jag inte
9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka?  nej
10. har du någonsin tyckt att världen suger? ja, men inte helt
TIO KÄNSLOR
1. saknar du ngn just nu? ja
2. är du glad?  jajamensan!
4. är du uttråkad? ja, det är därför jag gör detta, haha
5. är du hungrig just nu?  ja, jag är sugen på sallad av någon konstig anledning.
6. vem tänker du på för tillfället? Milou, för henne pratar jag med just nu
7. vad  vill du helst göra just nu? Ligga på marken i snön och titta på stjärnorna, haha
8. vad längtar du mest efter att göra? Åka brääda!!!!
9. är dina föräldrar fortfarande gifta? nepp
10. gillar du någon just nu?  när det gäller kärlek avstår jag att svara på frågan för jag vet inte just nu.

 Nu är det dax för mig att sova, var bara lite sugen på att fördriva tiden tills jag blev jätte trött haha.
Sov gott!
PUSSS

about me

10 frågor om mig själv.
namn? Caroline Stensved
 när fyller du år? - 27 maj
 några utsmyckningar på din kropp, isf var? - örhäng vad har den
u på dig just nu?  ljusa replay jeans och en svart spets tröja
 vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sovmorgon och vakna på rätt sida!
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är positiv
 vad är du bra på? - att tro att jag har ont överallt, hypocondriker?
 vem älskar du mest på denna jorden? - det beror ju på.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon men ibland själv
10 frågor om din familj
vem står dig närmast? -  mamma mest
 har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -  japp inklusive  min låtsaspappa
 vem är farligast i din familj? -hm.. jag?
  vem är roligast i din familj? - det är morfar för man förstår inte alltid hans skämt, haha
 vem är coolast? - rally-mormor och min lillebror
 har ni något husdjur? -  nej, eller vi hade en hund.
 vem har du mest gemensamt med? -  alla
 vem står för underhållningen? -  beror på :)
 vem sover du oftast med? -  mig själv?
roligaste kvällen med en familjemedlem? - det har faktist varit många, tillsammans också
10 frågor om idag
 vad har du gjort? - sovit och bara vart hemma och tråkat,pluggat lite.
har du varit glad idag? - nej inte speciellt 
har du varit ledsen idag? - ja och det var ett bra tag sen sist
har du gjort något bra idag? - pratat om mina känslor och gett paket till min lillebror
 vad ska du göra nu? -  prata klart med Milou och sen sova
har du gjort något dåligt idag? - inte orkat var glad som jag brukar vara
 vad har du ätit idag? -  thai mat till middag
 har du duschat idag? - japp det har jag
 är du trött nu? -  nja, inte speciellt
 vad händer imorgon? -  ska på ekonmi föreläsning om finanskrisen i skolan och sen ska jag plugga.

It's you day

Idag fyller Alex C år också, grattis stora killen som fyller 19 år!

 hahaha alex i sina bästa dagar

Lost and insecure - You found me

Har precis vaknat, ska börja plugga och åka till pappa om ett tag. Var inte i skolan i dag utan stannade hemma.
 Lyssnar på musik och funderar på vad jag ska äta till frukost, men det lär väl bli en toast eftersom det börjar bli lite av ett beroende för mig, Gott som bara den!
  Idag ska jag plugga företags ekonomi, mental träning och  idrott. I Företags ekonomin  ska vi beskriva ett befintligt företag med dess konkurenter och innosenter och massa och i idrotten och Mt:n ska vi skriva korstdagboken klart och tränigsdagbok hur vi hanterar stress.
 Orkar inte plugga egentligen men känner att jag inte har något val, måste hålla ut nu till lovet så jag kan få åka bräda om fallet blir så att vi åker till Åre eftersom alperna inte blev av :(
  hoppas morgonen vart bra
PUSSS

I hate it, i really hate it so much..

 .. and that's how i feel about it.

 do not ever say that to me again.
  Bacause I can't hanlde it.


i know


When the stars shines upon me
 and the night feels so lonely then
 I only picture your face
and remember the days, nights and now
 I spent them with you
I'm back home

Efter att jag vart duktig och storstädat hela mitt rum med kanon resultat kom Milou och öppnade sin födelsedags present som hon fick av mig, en lila klocka i samma typ som jag har. Hon blev jätte glad vilket var bra!
 Kvällen blev så att vi åkte hem till Milou och åt en jätte mysig middag tillsammans där jag var hennes date, haha, gott och trevligt var det i alla fall. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan til Parre en snabbis och lämnade mina skor hemma hos mig sedan tog vi bussen och var på väg till bromma och åkte på fest i Ålsten. Det var mycket trevligt och jag fick träffa min kusin igen som jag inte sett på ett bra tag! Vi åkte sedan och träffade Acen, Födelsedagsbarnet Marcus, Christian och Alexander och bara hade det trevligt och sedan åkte jag hem. Ångrade mig att jag gjorde det och tog bussen till Milou igen och sov där.
   I morse vaknade jag av att Louise terror ringde mig och sedan kunde jag inte somna om. Jag och Milou har sedan bara tagit det så lungt man kan och kollat på Silent Hill och ätit popcorn och sedan åkte jag hem och kom hem för ca en timme sedan. Ska väl ta och äta middag.
 Skulle kollat på Andreas Hockey match men så blir det nog inte, får se vart kvällen leder till. Orkar inte göra så mycket ska till pappa i morgon också så jag ska plugga litegrann nu och mera i morgon. Ska ner till Emelie snart och hämta Milous grejer som hon glömt där.
 Hoppas eran helg vart bra :)
 PUSSS

happy valentine's day and happy birthday marcus

Grattis Marcus som påstår sig vara kärleksbarnet eftersom han föddes på alla hjärtansdag?
 Idag vaknade jag i alla fall hemma hos Julle och hag inte gjort så mycket än att kolla på tv och sedan åkt hem och nu är jag hemma.  Håller på att städa mitt rum, känns bra faktist, brukar ha ganska städat i vanliga fall men denna vecka har jag bara slängt allt på golvet så nu är det stor städning som gäller!
   MIlou kommer strax till mig så jag ska försöka att bli klar. Gustav snacka något om att fira Marcus ikväll får se vad han menade med det, men just nu vill jag inte vara hemma bara komma bort ,bort ,bort.
  Skriver lite senare, hoppas ni får en bra alla hjärtans dag!
 PUSSS


I'm not from hell - I am hell

Fredag den 13e brukar dock vara en tur dag för mig, men jag ser inte att något bra har hänt utan allt har bara gått utför idag.  Vi hade ekomomi dag i skolan och började vid ett vilket faktist var intressant att lyssna på och man fick lite att tänka på när det gällde valen till tvåan och trean. Vi slutade vid halv fyra så jag drog med Alexandra till stan för att köpa presenter till alla hjärtans dag. Vi firar nämligen det i min familj lite sådär smått och brukar köpa presenter till varandra och ha mys middag på kvällen. Jag köpte två t-shirtar till min lillebror som var coola så han gillar dom förmodligen. Sedan köpte jag underklädet och ett par pilgrims örhängen till min mamma. Hoppas att dom ska bli glada, men väl hemma kom Trixie förbi mig och vi käkade lite och hon stannade när vi käkade, sen bröt ett stort bråk ut mellan mig och min mamma, även min lillebror lite grann. Just nu är mamma den sista människan jag vill se, även fast jag älskar henne överallt annat. Men jag antar att den man har som tjatas relation med är den man även bråkar mest med.
   Jag ser min mamma som att hon är två sidor när vi bråkar, och den sidan jag avskyr kan jag inte respektera. Jag har noll respekt mot den sidan överhuvudtaget. Det kanske låter som jag är världens värsta tonåring, men så är inte fallet.
    Jag ville bara bort från allt och åkte hem till min låtsas pappa Julle som förstår mig bäst. Satt där och pratade hela kvällen och somnade sedan i soffan och åkte hem idag. Får se hur alla Hjärtansdag blir, inte som den brukar i alla fall.
 Hoppas ni hade en bra dag, och specillt Måns som fyllde 17 år denna dag!
PUSSS


drop names, not bombs

  Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli fem så att jag kan få gå hem.  Har inte haft tid att skriva tidigare i veckan då jag haft jättemycket plugg och prov. Just nu har jag företags ekonomi som slutar om 20 minuter så jag vill bara heeem! har haft en hel dag idag så dagen har varit seg. Jag började vid halv nio med idrott och slutar nu klockan fem, förstår inte hur jag orkar! Men men , "Plikten kallar" i guess?
   Med väldens tyngstaväska ska jag ta mig hem och sedan käka lite man för att sedan möta upp Milou som jag sedan ska sova hos.  Kommer inte kunna skriva senare ikväll förmodligen för vi har mycket att prata om!!

Oliver har idag haft yogurt muché och gått och sjungit på Britney Spears, bra kombination? kan diskuteras....

From Callig8or to Allig8or peace and loveee
 PUSSS

go go go, micaela, it's your birthday! we're gonna party like it's your birthday

 GRATTIS UNDERBARA MICAELA PÅ 17 ÅRS DAGEN!!


please just tell me what you mean and want, word for word

 

Just something on my mind about today

 Ibland blir jag riktigt irriterad på människor och i detta tillfälle syftar jag på människor man aldrig träffat förut och förmodligen heller aldrig kommer träffa igen. Som griniga och irriterade mammor med småbarn och barnvagn. Visst är det säket jobbigt att ha mycket att hålla reda på men det är ju inte omgivningens fel att man valt att skaffa kids? Dom tror att dom har första tjing på allting och blir irriterade när en plats dom vill sitta på är upptagen. Jag syftar då på idag när jag gick på bussen som var jätte full och skulle gå längre bak, då trängde sig en mamma på framför mig och  sa " mitt barn ska sitta här nu faktist så du får flytta på dig" då har man ingen lust att vara trevlig när man för det första inte äns tänkt sätta sig på den platsen utan bara gå längre bak i bussen så att alla som vill komma på får plats och sen att dom ska vara så jävla otrevliga och egoistiska gör mig mer irriterad. Sen kom ett annat barn och tog platsen när jag skulle gå förbi, då börjar hon tjaffsa med det barnet som är sex år. Då är min fråga, Varför ta ut sin grinighet på omvärlden och vad fan tänker morsan med?! Nej sånt irriterar mig verkligen.
    Sen en till sak som också hände på bussen när den lämnade en station och en kille som skulle med kom springandes och busschaffören var snäll och stannade så att hann med.  Varför säger man inte tack då? Om han missat  bussen hade det säkert bliit ett jäkla liv. Jag förstår bara inte varför det ska vara så svårt att vara trevlig mot människor?  
 När man blir irriterad på människor som dessa  det är då man blir mega glad över dessa människor som är omtänksamma!   De människor som håller upp dörrarna åt en så att man inte ska få den i ansiktet trots att man är några meter efter. De människor som inte bara kliver rakt fram för att ta sig förbi utan säger " ursäkta" och " tack"  alltså med andra ord folk som beter sig trevligt.   Människor med vett och social förmåga är också alltid trevligt. När någon frågar en om vägen eller något liknande så slutar dom inte prata precis efter utan frågar "  Do you think the sky is blue?" och socialt fortsätter prata lite smått varken störande eller påträngande. Sånt är trevligt!   Detta var något jag bara irriterade mig väldigt mycket på idag när jag skulle åka hem och dessa trevliga människor som av någon anledning kom på slutet av min resa gjorde att hela den tiden man vart smått irriterad gjorde att man blev glad.   " Man ska behandra andra som man vill bli behandlad själv" tycker jag alla borde se som en regel varesig man känner personen ifråga elle inte.
   Bara någor jag var tvungen att yttra mig om :)
 PUSSS

from 8 to 5 in high heels, it hurts

  En lååång och härlig natt med lite sömn. Efter att ha pluggat på dagen och fixat med Ems present så åkte jag till Lollo och gjorde mig i ordning.  Väl hemma hos Ems åt vi en underbart god gryta som hon lagat och en jätte god glasstårta. Hade  jätte kul och det var roligt att få träffa Evelinn,Sofie, Madde och Jessica som jag inte sett på ett bra tag och även sara som inte var så länge sedan ändå! Min present till Ems var En t-shirt som jag tryckt själv med två bilder på henne samt en text med tidningsbokstäver där det stod: " she'll bring you sexy back, and all the boys they don't know how to act" vilket Hon väldrig ofta brukar säga, samt ett par lila/blå Pilgrims örhängen. Hon belv kanon glad vilket var kul. Hon fick även en ansiktsbehandling och ett Thomas Sabo smycke där det stod " think of me"  vilket var super sött.
   Vi hade en jätte rolig kväll och åkte sent på källen till Odenplan på  lite av en skumpafest vilket var trevligt och underhållande. Efter som jag gått hela kvällen i 12cm klackskor Jag somnade  jag gott klockan 6 i morse vilket var lite segt eftersom Lollo väckte mig klockan halv 12, men hon vart förlåten eftersom hon kom med frukost på sängen till mig den sötnosen!
    VId två tiden på dagen idag åkte jag hem och det tog en jäkla tid eftersom jag skulle hela vägen hem till pappa. Här har jag pluggat inför mitt tal på spanska vilket ska bli hemskt att redovisa.  Snart är det dax att åka hem till mamma och plugga lite till och sen sova. Men nu ska jag ta och se klart Top Model som jag skulle sett i tisdags men du var den en Alex som inte lät mig se det. haha.

 Ha en trevlig kväll
PUSSS

how do you like it?

 Sitter hemma en Fredag kväll... Fortfarande sjuk som attan och känner mig nästan sämre idag, eller iallafall lika dåligt som igår.  Kanske är jag bara trött och sliten för att jag glömde äta frukost och dricka något och sedan fick i mig mat och vätska vid klockan tre? taco bar belv det till lunch så det belv inte så fel. Men å andra sidan mår jag inte precis bättre nu.  VI slutade tjugominuter över elva idag efter Naturkunskapsprovet som gick galant. Jag och Alexandra åkte som bestämt till stan och skulle shoppa vilket vi gjorde och kom sedan hem trötta och slitna efter mycket ut och in från butiker.Hittade inte allt jag kanske planerat att köpa men ändå lite!
   Köpte min Retro klocka i plast med färgen orange som blir syggt till min sommarbränna. Ska köpa rosa och svart sen också. Sedan köpte jag ett tillpar svarta overknees strumpor och även ett par korallfärgade.  Hittade en spetströja från gina på rea vilket jag tog bara för att jag ansåg att det var ett fynd med 80 kronor istället för 200. Köpte en vit  body, 2 halsband som består av en massa kedjor bara som jag Tiger hade på catwalken vilket jag tyckte var ballt. Sedan köpte jag en present till Emma som har födelsedags i morgon och en till Micaela som fyller år på Måndag.Köpte även ett armand som var lite gulligt och ett rött "pann-band". Sedan införskaffade jag mig en jeans-jacka också vilket jag tror att jag behöver? Annars skadar det ju aldrig med att ha en.
   I morgon ska jag som sagt på Middag hos min älskade Ems som fyllde år i måndags, så just nu håller jag på att fixa med hennes present.  Nu ikväll har jag bara vart hemma och tagit det lungt och kollat en film med pappa som jag glömt bort namnet på, men det var underhållande i alla fall.  Lite tråkigt att sitta hemma när jag egentligen skulle vart på middag hemma hos Lollo men känner mig för sjuk.Men desto mer vila ju snabbare blir man frisk, eller?
    Mycket av min tid i helgen kommer att gå åt till att plugga tyvärr, ett svårt geografi prov kommer rullandes denna vecka men fick som tur det uppskutet till onsdag istället för måndag vilket gav mig lite mer hopp om att klara av det.
  Nu ska jag gå och sätta min kamera på laddning vilket jag alltid glömmer dumt nog. Sen ska ajg ladda upp bilderna på mina inköp för dagen :) Nu ska jag ta och prata klart med en full och glad Christian i telefon och ta en kopp te och somna framför en film,
Sov gott och ha en trevlig kväll
PUSSS


Klockan i orange, sen har jag köpt två till! ska ställa dom lika på tiden(A)

studding and shopping from one spot

 Nu sitter jag här, deppig för att ha varit hemma och vart sjuk hela dagen trots att jag känner mig bättre än vad jag gjorde i morgon då det var riktigt illa.  Shoppar lite på internet, ska lägga up sen vad jag köpt och snackar med Alexandra på msn om vad vi ska shoppa i morgon. Känner mig som en shoppingnörd som shoppar på internet nu och ska shoppa i morgon.
 Sitter och spelar Arenan, tro det eller ej haha. Andreas har fått mig att spela så han håller på och lär mig. Det måste nog vara världens mest  nördiga spel. Det roliga är ju att man inte äns spelar utan datorn spelar åt en, helt sjuk.
 Milou kom förbi en snabbis och sa hej när jag käka vilket var trevligt  och jag visade henne några klockor på nätet som jag ska införskaffa mig i morgon! har precis gått och lagt mig i sängen. Hoppas att jag vaknar och är friskare nu när det blir fredag. Mina planer för helgen blir tyvärr mycket plugg... Men ska iaf till Ems på Lördag på tjejmiddag vilket ska bli kul så jag ska även handla present till henne i morgon. Vad ska man köpa? Jag gillar inte att leta efter presenter, även fast jag gillar att ge dom.Nästan roligare att ge en att få, men bara nästan ;)
Sov gott People
 PUSSS


happy birthday jossan!

 Idag fyller väldens bästa Josefine år, Grattis gumman!!!


you see that idiot walk? walk idiot walk

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på The Hives och blir galen över min huvudverk jag haft hela dagen. Likadant var det igår, men idag känner jag verkligen att jag är sjuk vilket jag inte har tid att vara överhuvudtaget!
 Har precis kommit upp från ett bad, har inte badat på jag vet inte hur länge, men det var jätte skönt att sitta med tända ljus och kollar på film på datorn samtidigt. Egentligen är jag inte ett så stort fan av att bada, speicellt inte varmt för då får jag typ andnöd av någon anledning så det kanske inte var speciellt smart att göra det just idag med tanke på att man inte ska bada när man är sjuk.
  Var jätte taggad på att gå ut och springa idag, men det känndes inte som en bra idé eftersom jag har ont i halsen och allt, istället ska jag gå ner och koka mig en kopp special te från England som är bra mot ont i halsen.  Ska försöka få en bra och lång sömn idag också eftersom jag bara sovit 4-5 timmar varje natt denna vecka.

 sleep tight PUSSS

long time no see and it was a while since 2007 when this picture was taken...

040209

It's a lot like love, But it ain't love.

God damn, where is my keys? and congrats Acen

 Jag blir galen! har vart så duktigt att jag lyckats låsa mig själv ute... När lyckades man med det senast? Det är så typiskt n'r man stressar hem för att man har så mycket plugg att göra och känner sig glad att man har tidig vecka så man ändå hat mycket tid på sig.. men så får det självklart inte vara. Som tur var hade jag min dator med mig, så nu har jag satt mig inne på biblioteket för att jag inte ska frysa sönder och pluggar, Går helt okej faktist och tystnaden är kanon så jag känner att jag får mycket gjort.  Håller på att skriva en miljö beskrivning i svenskan just nu och sen ska jag ge mig in på naturkunskapen vilket inte alls kommer att gå så bra. Vi fick idag reda på att vi ska ha prov på hur universum och jordens skapades på fredag samt att vi ska kunna 3 vetenskapsmän vad dom var kända för och bla bla bla- jag orkar inte!
 Vi har läxor i alla ämnen just nu, och vi har kort tid på oss. I svenskan har vi miljöbeskrivning, Idrotten kostdagboken,Naturkunskapen provet jag nyss sa, Mentalträning ska vi skriva en träningsdagbok och skicka in resultaten 2ggr i veckan. Företags ekonomi uppgift då vi ska besrkiva ett befintligt företag och sist geografi prov om jordskorpan och beg och mineralet etc. Tråkigt eller tråkigt? men vad gör man inte för att hålla betygen uppe?
     Jag känner mig ganska sjuk idag, så när mamma kommer hem vid sex tiden ska vi kurera oss båda två och klunka te. Jag hoppas att Julle kommer hem tidigare än klockan fyra så att jag kan åka hem till honom. Olyckligtvis har jag både hans och mammas nyckel på samma nyckelknippa. Jag var säker på att jag hade med mig nycklarna i morse, men det visade sig att det var pappas som sitter på en helt annan nyckelring. men iallafall nu ska jag ta och plugga järnet så att jag kan få lite fritid i mitt liv! Säger också grattis till Gustav ( Acen) som fyller år idag! :)
 
PUSSS

i hate spannish right now, i just want to sleep

Halloj!
 Idag har jag hunnit med mycket!
 Efter att vart i skolan och grattat Alexandra och bara haft en helt ok dag trots denna jävla spanska så åkte jag hem med andreas och hämtade min lillebror.  Senare på kvällen började jag skriva klart spanskan och sen kom den lilla figuren Alex förbi mig och han och jag kollade på Hide and Seek som gick på trean. Länge sen jag såg den, vet att jag inte vågade se klart den sist när jag gick i sjuan och vi var 12 tjejer som var livrädda, ensamna hemma hos Sara i Spånga som hade fyllt år. Men men, var faktist inte rädd idag trots att jag ogillar skräckisar.Denna räknades dock som en thriller....
 Skulle lämna in spanskan senast klockan 23.59 men jag lyckades skriva fel adress hela diden vid 23.58 så det kom inte iväg förens 2 min över 12... hoppas att det är okej?!?!
 Nui måste jag sova innan jag dör, eller om jag ska lyckas ta mig ur sängen i morgon vilket är en svår fråga?
 sov gott!
PUSSS

Allig8or ak.a. Rallyg8or is turning 17


GRATTIS ALEXANDRA PÅ FÖDELSEDAGEN!

i don't want you in my life because i'm happy without you. But i'll promise to never forget you- i want to remember you

Sjukt trött nu, har gett upp lite på spanskan eftersom det är så sjukt svårt. Micaela och jag planerade att vi ska käka lunch på Dubbel W i morgon och skriva lite spanska undertiden föra att fortsätta under lektionen. Har ångest över denna uppgift och jag borde verkligen börjat tidigare... Mina ögon faller snart ihop, så jag ska stänga ner datorn och lägga mig för att sova. Hoppas att ni haft en trevlig kväll. I morgon fyller Alexandra år också vilket är nice. Hoppas hon får en massa fina presenter och wii spelet hon önskat sig. Annars får hon allt komma hem till mig och spela! Nu ska jag bara läsa klart kapitlet i boken Beeing Jordan som jag fick i helgen, direkt flygen från England till mig, happy happy. Det skumma är bara att jag läser första boken nu, och har redan läst den andra- men som tur är gör det inget!
 Sov gott!
 PUSSS 

I would today was about Ems and the F word

No time for spending money, jag har fullt upp hela tiden känns det som. Fortfarande planerar jag mina dagar vilket är jobbigt att jag inte kan sluta med, men jag gillar att veta vad jag ska göra. Antar att jag får fortsätta att planera och istället bara bli lite spontan och kunna slänga in saker sådär hejsvejs.
   Idag har jag och Micaela som sagt köpt en liten present till Alexandra som fyller 17år i morgon. Det är verkligen många som fyller år nu i början på året, själv har man ett tag kvar tills det blir slutet på maj. Vi slutade skolan klockan 12 och efter inköpet av presenten så åkte jag till Östermalm och träffade mitt kära födelsedags barn Ems och även Louise  och så gick vi till Rice och käkade sushi och thai buffé. Jag säger bara två saker, Herre gud va gott och jag tror jag aldrig käkat så mycket mat på ett bra tag. kanske för att jag åt tills jag dog för att jag tvingade mig själv att äta 30 bitar sushi?   Helt sjuk, plus Thai mat då också och lite glass som efterätt vilket jag inte anser vara okej även fast jag tävlade om att slå Lollo i tävligen om att äta mest mat för engångsskull...  Kan bara säga att det känns inte kul att skriva upp det i min kostdagbok!
    Efter att jag rullat ner till tunnelbanan vid för att åka hem hoppade jag av och hämtade upp mina och mammas stövlar vi lämnat in hos skomakaren, så nu är dom klara att användas!
 Väl hemma känndes det som jag skulle somna, somnade inte förens klockan halv 2 i natt. Skulle verkligen behöva min sömn men kunde inte somna in då eftersom jag skulle till tandläkaren vilket gick strålande och nu har jag precis kommit hem och ska börja plugga lite så mamma inte behöver hjälpa mig allt för mycket!
    Kände mig lite nördig idag som hade med mig daton till skolan, men det var otroligt skönt att bara skriva ned allt på datorn som behövde antecknas och sedan när vi skulle skriva ett grupparbete idag på svenska lektionen blev vi klara snabba och bara mailade in arbetet. Kalas, ska nog bli en vana tror jag.
    Nej nu är det dax för mig att börja med plugget så att jag hinner skriva ett inlägg ikväll och få en lång nattssömn!
 PUSSS     

 

Lite god mat från Rice


he is perfect


Happy brithday darling


I just know i want you.

  

your hair looks gray, are you really turning 17?

 Hej där!
 Skriver även hur planeraren jag har tänkt lägga upp upp morgondagen nu samtidigt med mitt inlägg om dagen.

 Idag vaknade jag och tänkte plugga, men så blev självklart inte fallet. Det gick inte bra alls och jag hade ingen lust vilket betyder att jag kommer få hårdplugga i morgon eftersom mitt spanska projekt ska vara klart på tisdag. Då ska jag har skrivit en resebroschyr om hela spanien på svenska och en sammanfattning på spanska som jag sedan ska redovisa inför klassen och snacka med stödord på 4 minuter... hur ska jag klara av det?!
 jag har bara suttit inne på datorn hela dagen och tråkat, egentligen inte gjort mycket alls så jag kan inte förstå vart tiden sprungit iväg? Alldeles strax ska jag ta bussen till pappa och så ska vi gå på bio och se Twilight som jag inte sätt ännu och sen sover jag kvar hos pappa.
  I morgon fyller min stumpa Ems 17 år och hon har ångest. Hon känner sig förgammal och önskar sig en tidsmaskin vilket jag tycker hon borde göra när hon fyller 50 istället! Men men, några gråa hårstrån har hon börjat få allt har jag sett!
 Efter skolan ska jag och Micaela till stan och köpa present till Alexandra som fyller år på Tisdag. Kan inte berätta vad vi bestämt att vi ska köpa! Jag fick ett sms idag om att det var dax att gå till tandläkaren i morgon, så halv 5 ska jag till tandläkaren och kika så allt ser bra ut och sedan är det bara att masa sig hem och börja plugga spanska och göra klart det och sedan börja plugga på geografin som vi kommer ha prov i nästa vecka. Denna vecka ska jag också ta tag i min kost och äta regelbundet och bra mat eftersom vi håller på och skriver kostdag böcker i skolan. Känndes inte bra när jag skrev ned min kost för helgen, har knappast fått i mig någon mat alls och heller inte rört på mig. Ska ut och jogga minsann när det blir lungt med plugget....
 Ha en trevlig kväll, och grattis i förskott underbara Ems!

 PUSSS   

i'm all over the place...


...'and i still don't know what to do?

RSS 2.0