this week

 Carro is back! i alla fall för dagen!
 veckan har inte bjudigt på något speciellt men har ändå gått hyfsat fort! Torsdagens DM match i skolan förlorade vi med tremål mot solna idrottsgymnasium - vi var alltså bra! På vår ända träning som varade i 30 min var vi ca 6 personer men  vi var ett bra lag ängå GO JENSEN! :) Det negativa förutom att vi förlorade var typ att jag fick en putt bakåt och slog i huvudet och fick en lätt hjärnsakning som inte blev bättre av att Julia råka skjuta mig i huvudet på träningen senare på kvällen haha!

Fredag:
 Kom hem sent efterskolan med världens huvudverk, den tog verkligen kol på mig. Trixie kom till mig på kvällen sedan åkte vi hem till Julia och kollade klart på idol och på fredags filmen sedan åkte jag hemsi.
 
Lördagen bjöd på jobb från halv 9 till halv 3 på Stinas Bageri vilket var mysigt! Åkte hem och åt mat innan Trixie och Robin kom hem till mig. Vi kollade på Lördags filmen och vid tolv gick jag och la mig i sängen och somna som en stock.

Söndag idag, och jag har vart parkeringsvakt hela dagen på Drottningholms Julmarknad. Det var fakist kul! haha trots att det var kallt så hade vi roligt och dagen gick snabbt fram. Ikväll ska jag hem till Andreas men innan kolla på hans hockey match.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0