thanks god it's thusday

hallå! jag kom underfun med att vi snart gått 3 veckor i skolan och jag trivs som fisken i vattnet, förmodligen bubbelvatten.
   Våran klass är underbar och första idrotts lektionen i fredags var vi på sats och gymmade och jag och Isabel var allt duktiga på att springa ;) I dag har vi alla elver från JENSEN skolorna i Sverige (endast 1:or)  vart på föreläsning i konserthuset här i stockholm och ska i morgon "leka" på Gärdet mellan 10 och 3 men som tur är måste jag inte vara me. ( vilket rim! höhö)
  Det är nämligen så att min mamma vill att jag är hemma i morgon, haha fantastiskt , för att det kommer hem en kille som ska leverera, installera våran nya diskmaskin och ta bort den gamla så då måste någon vara hemma vilket blir jag, YES!
 Har ingen höjdar lust att vara med i morgon faktist, vilket jag nog inte kunnat vara i alla fall eftersom jag har höft-pro blem,  från en Handbollskada i Korssyggen som orsakar problem i min höft som heter snaping-hips.
 Snaping-hips är när ledbandet i höfter hoppar över höftkulan och då  kommer en jävla smäll som gör groteskt ont.
   Eftersom jag går till naprapaten ofta så det brukar  vara bra, men det kryper sakta tillbaka så nu känns det smått hela tiden när jag går,  detta för att få ett slut på denna tråkiga skada-historia så  betyder det att jag måste ta hand om mig själv och stretcha framförallt styrketröna eftersom jag tydligen är över-rörlig?! usch vad det låter äcklligt, men men man är glad för att det inte är en sjukdom!
Eftersom vi har så mycket läxor nu så har jag faktist fösökt plugga här hemma hos min låtsaspappa som jag är hemma hos, men det gick ju inte bra eftersom  jag hjälpte  min kompis Alex att flytta in i mitt hus som jag har bott i här´vilket är trevligt och de första hans mamma sa va " här kommer din nya syrra alex"  vilket lät kul, men nice nice  då får jag i allafall sällskap när jag ska sova här ;)

 ha en bra kväll, inga kvälls mackor 
 PUSSS  


Kommentarer
Postat av: Anonym

tuesday inte thusday?haha sötnöt

2008-09-07 @ 20:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0