Spetember 4th


Hallå läsare! Jag vet, säger det ennu en gång att jag är sämst på att blogga, men nu ska jag skriva alla mina inlägg på kvällen innan jag fått min skitinternet som strulat i 4 månader och föroppningsvis kommer til ett slut snart! Med detta menar jag alltså at jag skriver inlägg för varje dag och publicerar alla på en gång när jag får internet, woho!

 Detta inlägg tillängnar jag till min kära Alex som fyller 17 år idag, GRATTIS!

 Jag hoppas verkligen att du har haft en kanon födelsedag, trots att det kanske kännts som att jag skält på dig? Men Alex, det är för ditt eget bästa och jag ska berätta precis varför i tele senare.

Idag har jag vart hemma som sagt, vilket har vart SÅ tråkigt till en början men sedan kom Andreas hem till mig en stund vilket var trevligt och kollade lite film och så, och där efter kom min mamma hem så det belv en rätt sen middag...  inte middag förens vid 9 skulle aldrig fungerat för Louise  (mat är hennes liv, livs pasion), min älskade bästavän.


  Fredag skulle se ut som följande att jag och Milou skulle festa när oscar var i Norrtälje men  han åkte på lördagen så fredag blir nog bara att ta det lungt med pappa, och tyvärr plugga också vilket jag kommer att göra mestadelen av helgen. På lördag är jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Frida vilket ska bli kanon kul att träffa den tjejligan igen, vilket tyvärr var ett tag sen... Just nu ska jag gå och lägga mig, ringa Andreas A och fråga hur det gick med hans bakning, haha och när han kommer hem till mig och lagar mat eftersom han påstår sig vara en sån talang i köket? Jaja, han fick mig att ställa mig och baka min älskade Kladdkaka som  jag har kommit på världensgodaste resept till!  See yaa sooon

PUSSS

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0