it's autumn now people

 God morgon god morgon!
 Jag har blivit förkyld vilket inte gör något eftersom man ska vara glad att man inte dog i onsdags haha eller igår?
 Men men, jag som skulle ha party weekend denna helg fick avblåsa fredagens partande trots louises besvikelse, FÖRLÅT! så jag tog det bara lungt och  kollade på film med julle och hade det mysigt.
 Idag när jag vaknade kännde jag mig mer förkyld och ruggig i höstkylan men det känns bättre nu och fast jag har mått dåligt sen i torsdag har jag vaert festaggad till 100 hela veckan!
 
 Idag blir det utgång med Trixie, Milou och Andrea och vi ska festa, vet inte säkert än bara haha, får se vart vi bestämmer oss för att åka! Strax ska jag åka hem från julle för att plugga lite matte och även till spanska och historia provet närsta vecka... plugget tar aldrig slut :/ kanske för att det precis har börjat?
 Sedan ska MIlou ringa, dax att göra sig i ordning och allt, skriver senare om jag får tag på en dator med internet eftersom  vårat bredbandsbolag fortfarande håller på att strula!!! galet!
  ha en bra dag, och den kanon trevlig kväll!
 PUSSS
och juste... min mobil har ju kommit ut från lagning och jag har inte äns haft den ute en vecka och den har redan gått sönder, KUL!! höhöh

Kommentarer
Postat av: marcus

sitter i skolan och läser, jätteroligt att läsa vad du gör på helgerna

2008-09-16 @ 12:20:52
Postat av: ca

2008-09-19 @ 20:20:20
Postat av: caroline

HAHAHAHAHAHAHAH

2008-09-19 @ 20:21:11
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0