hard, work, work!

 Idag har vart en lång och plågsam dag... Natten var väl inte den bästa även fast Milou sov hos mig och gosade sig mot mig i sömnen kanske med tanke om att jag var oscar? haha. Jag och Milou kollade på Bring it on innan vi gick och la oss i lagom tid, eller vid halv ett tiden då mina ögon var rätt döda. Jag vaknade konstant hela natten och sov jätte dålig, drörmde  som jag inte gjort på 100 år och det var ingen bra dröm utan den var bara jobbig eftersom varje gång jag vaknade och lyckades somna om fortsatte jag bara drörmma på den. Den handla om att jag bara var arg helatiden och alla i min släkt och familj var emot mig och klaga på mig vilket är det västa jag veeet!  men ajaj, det var inte kul. Inte nog med det belv  jag jätte arg när Milou inte vaknade av sitt alarm på morgonen eftesom hon skulle gå upp klockan 7 och jag vid klockan 10 och skrek  " stäng av larm helvetet" med ett lagom trevligt morgon humör som var någonstans mellan drom och verklighet. 
 Eftersom MIlou helatiden låg kvar i sängen och inte gick upp fast att jag vaknat hela tiden då jag trodde att hon tryckt på snooze känndes det som om den där 9minuters långa snooze-ningen var flera timmar, vilket det egentligen var eftersom Milou inte orkat gå upp utan sov vidare trots att hon redan hade börjat skolan. Dit jag ville komma var i alla fall att min sömn inte vart den bästa i natt haha.
     Skolan började med spanska halv 1 och vi fick reda på att vi ska ha prov på en massa saker nästa vecka plus att vi fick överaskningar att det ska vara fler prov i andra ämnen, SÅ KUL! höhö
 Efter att vi slutat  5 i 5 efter en timmes matte som kännts som en evighet åkte jag och alexandra pendeltåget hem.
 Med andra ord så är jag hos pappa nu och har pluggat satan på våran samhällsuppgift inom Media som ska vara inlämnad i morgon och jag är äntligen klar :) ska bara öva på engelska redovisningen tills i morgon och spanska glosorna innan jag går och lägger mig, om jag orkar innan mina ögon lock slås igen.
 
 För alla som såg på "Vem kan slå Filp & Fredrik" så måste man ju hålla med om att det var ett kul program? Lätt att man inte hejar på utmanarna!
 Nu måste jag ringa till Andreas Å, SOV GOTT!
 PUSSS!
Louise bästa pose till hennes karriär som fotomodell, vad tycks? haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0