Birthday the 27th of may

Carrååå är på G och har precis öppnat sina presenter :)
just nu ( utan släktens presenter) har jag fått en massa fint och är über glad :D
Jag har fått ett skrivbord till mitt nya rum, present kort på Bh värde 500:-, Min älsklings perfum i stora flaskan som inte finns i sverige victor och rolf, en Calvin klein klocka, samt en vit och en röd keps från the US, We hörlurar, Linnen och ett halsband och en ben och jerry cheesecake one som tårta på sängen och en massor med tårtor och kladdkakor från mina vänner.
Woho, vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?
Jag känner mig i alla fall mer än nöjd och som att jag inte behöver mera presenter av min bror och släkten men det är ju alltid kul (A)

Eftersom min älskling, min mobil gått sönder har jag min gamla och idag skulle jag få en helt ny efter som dom inte kunde laga felet och min telefon, Cybershot k750i tror jag den heter inte produceras längre :(
Pedant som jag är med mobiler ville jag inte ha den telefonen som dom erbjöd mig, vilket de aldrig vart med om att någon sagt och därför fick jag inte min nya idag. Jag ville ha cybershot eftersom det var de jag köpte så jag kanske ska lägga till lite pengar och byta upp mig till cybershot med 5pixels kamera ;) WHOHO :D

I morgon gäller som sagt jobba på tiger vilket jag kommer att göra varje helg ramöver till skolavslutningen 11 juni. Det var tänkt att jag skulle jobbat hela veckorna men jag har inte tid att ta ledigt eller skoka för att jobba så heltids arbete blir det efter 11 juni varje dag måndag-söndag! jobba och slita :)
Vi ska som vanligt arbeta med kollektions mallarna till alla säljare över hela världen samt att förbereda inför modevisningen den 1 juni då vi kommer att hjälpa modellerna back-stage att byta om mellan deras åtgångar på catwalken. jag är lite avis på mig sjäv som har världens bästa jobb.
PUSSSAR speciellt till Nikolina denna härliga sommar kväll som bestod av grillning med härligt mysprat ute :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0