Äntligen!

Äntligen kan jag blogga!
Är hos pappa nu så det blir bara över helgen eftersom mitt internet hjos mamma har brakat totalt !
Men men , jag kommer inte ihåg något speciellt som har hänt haha, borde nog bara skriva ner dagarna i word och publisera när jag får internet eller någon, bra idé?

I dag har jag i alla fall vart och kollat på tapeter till mitt rum och sedan på soffa. VI har sån beslutsångest på de.. Hm.. Men de sä snygga i alla fall som vi väljer mellan men färger ska ju alltid passa in i stilen!
För i övrigt är det 3 veckor kvar tills jag flyttar, vilket känns långt och de påminner mig om att de bara är 2 veckor kvar på fredag... Hm.. Nu blir jag lite nervös :S

I går fyllde pappa år och kvällen innan var de valborg, som nog mest bara går mig på nerverna. Jag orkade inte göra någonting så jag bara låg i soffan hemma fast de var tråkiga kanaler på tv. Jag orkade inte äns ta mig 100m ner till majbrasan och sedan började de regna vilket gjorde lusten att stanna inne mer bekväm!
I går var jag även med Lina, Trixie, MIchel och Robin vilket var lite trevligt men ganska kallt.. men haha, man skrattade mycket ;)
Lina och jag inledde kvällen med att cykla bara för att ta en prommenad, men de sluta med att vi typ cyklat runt hela ön och sedan träffa trixie. Och i dag, har jag lite träningsverk haha!

PUSSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0