Birthday the 27th of may

Carrååå är på G och har precis öppnat sina presenter :)
just nu ( utan släktens presenter) har jag fått en massa fint och är über glad :D
Jag har fått ett skrivbord till mitt nya rum, present kort på Bh värde 500:-, Min älsklings perfum i stora flaskan som inte finns i sverige victor och rolf, en Calvin klein klocka, samt en vit och en röd keps från the US, We hörlurar, Linnen och ett halsband och en ben och jerry cheesecake one som tårta på sängen och en massor med tårtor och kladdkakor från mina vänner.
Woho, vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?
Jag känner mig i alla fall mer än nöjd och som att jag inte behöver mera presenter av min bror och släkten men det är ju alltid kul (A)

Eftersom min älskling, min mobil gått sönder har jag min gamla och idag skulle jag få en helt ny efter som dom inte kunde laga felet och min telefon, Cybershot k750i tror jag den heter inte produceras längre :(
Pedant som jag är med mobiler ville jag inte ha den telefonen som dom erbjöd mig, vilket de aldrig vart med om att någon sagt och därför fick jag inte min nya idag. Jag ville ha cybershot eftersom det var de jag köpte så jag kanske ska lägga till lite pengar och byta upp mig till cybershot med 5pixels kamera ;) WHOHO :D

I morgon gäller som sagt jobba på tiger vilket jag kommer att göra varje helg ramöver till skolavslutningen 11 juni. Det var tänkt att jag skulle jobbat hela veckorna men jag har inte tid att ta ledigt eller skoka för att jobba så heltids arbete blir det efter 11 juni varje dag måndag-söndag! jobba och slita :)
Vi ska som vanligt arbeta med kollektions mallarna till alla säljare över hela världen samt att förbereda inför modevisningen den 1 juni då vi kommer att hjälpa modellerna back-stage att byta om mellan deras åtgångar på catwalken. jag är lite avis på mig sjäv som har världens bästa jobb.
PUSSSAR speciellt till Nikolina denna härliga sommar kväll som bestod av grillning med härligt mysprat ute :)

CARRÅÅÅÅ

usch. jag känner mig verkligen som världens sämsta bloggare just nu och jag ber om usräkt med det är jätte mycket med skolan nu i slutampen, att jag ska flytta fyllde år i Tisdags och sen balen på Torsdag.. jag hinner inte med. Ska fira min födelsedag hos pappa nu och har öppnat en present hitils hos pappsen. Fick två st kepsar från USA, en vit och en röd. dock lite förstora tråkigt nog men what ever :D
Ska käka nu också och får se vad jag får för mer presenter efter maten!
Just nu har jag inte lust att skriva i sommar värmen eftersom jag håller på att tina bort! :O
Jag har intalat mig själv att jag ska börja skriva igen när vi flyttat klart vilket senast blir ONSDAG NÄSTA VECKA.

PUSSSY på er kissekatter

lite sommar brun :)

Hallå :)
 förlåt att jag inte skrivit på länge, men sluta inte läsa för de. jag ska bli bättre! mitt internet är ju nere och jag har haft så otroligt mycket plugg sista tiden.
  Denna vecka har varit total kaos vecka, hur mycket plugg och shit som helst så det har vart jobbigt .
 Men det har vart trevligt att det har vart en Mamma, Carro vecka då grabbarna är på semester i Egypten!
 
Det har även vart mycket med flytten som är om ca 2-3 veckor och usch jag börjar nog bli lite nervös i alla fall :S
 Vi har i alla fall köpt soffa och sånt samt spis haha :) Men det ska bli nice. Jag har även vart och spanat ut kuddar och möbler till mitt rum!

Just nu håller jag och mamma på att laga mat så jag ska gå tillbaka och fortsätta, kände bara att jag var tvungen att slänga in ett inläggt, försöker skriva så snart som möjligt, PUSSS på er! :)

image266
sötaste Tonic

solig söndag

Tjenixen!
  Vaknat tidigt varje dag nu i helgen, men de har ändå vart rätt skönt för jag har behövt all tid till mitt pluggande som ännu inte är klart på långa vägar.. och de ska lämnas in i morgon :S
 Men så läste jag i alla fall ut svenska boken " Jordens runt på 80 dagar" precis och den var mycket bra tycker jag faktist.  Inte min slit utav böcker, men jag fastnade och tyckte den var bra! :)

 Snart ska jag baka en choklad tårta till pappa eftersom han fyllt år och så kommer jonas och farmor hit på en liten fika, skönt att de inte är hela släckten.
 Nej, nu ska jag ut och sola :D
PUSSS

Äntligen!

Äntligen kan jag blogga!
Är hos pappa nu så det blir bara över helgen eftersom mitt internet hjos mamma har brakat totalt !
Men men , jag kommer inte ihåg något speciellt som har hänt haha, borde nog bara skriva ner dagarna i word och publisera när jag får internet eller någon, bra idé?

I dag har jag i alla fall vart och kollat på tapeter till mitt rum och sedan på soffa. VI har sån beslutsångest på de.. Hm.. Men de sä snygga i alla fall som vi väljer mellan men färger ska ju alltid passa in i stilen!
För i övrigt är det 3 veckor kvar tills jag flyttar, vilket känns långt och de påminner mig om att de bara är 2 veckor kvar på fredag... Hm.. Nu blir jag lite nervös :S

I går fyllde pappa år och kvällen innan var de valborg, som nog mest bara går mig på nerverna. Jag orkade inte göra någonting så jag bara låg i soffan hemma fast de var tråkiga kanaler på tv. Jag orkade inte äns ta mig 100m ner till majbrasan och sedan började de regna vilket gjorde lusten att stanna inne mer bekväm!
I går var jag även med Lina, Trixie, MIchel och Robin vilket var lite trevligt men ganska kallt.. men haha, man skrattade mycket ;)
Lina och jag inledde kvällen med att cykla bara för att ta en prommenad, men de sluta med att vi typ cyklat runt hela ön och sedan träffa trixie. Och i dag, har jag lite träningsverk haha!

PUSSSSSS

RSS 2.0