Tiger of Sweden month

Kanas, vad länge det gått sen jag skrivit! jag vet att jag sa senast onsdag men vi har fortfarande inte fått internet plus att igår var min lbogg tvungen att vänta eftersom Blogg.se har uppdaterats och bytt server typ :P

Som sagt ska jag jobba varenda dag denna månad fram till 2:A juli, vilket är kul men jag vill bli BRUUUN! :D
Jag Sterre och yasmine har suttit i det svalaste rummet där luften blir som i flygpaln, jag fjälla vilket inte alls är bra eftersom jag tävlar mot Mattias om vem som är brunast, och jag tror att jag leder (A)

Balen som vi hade blev jätte lyckad, eller i alla fall helt okej :) Vi hade roliga uppträdanden utav lärarna m.m. och alla såg så stora ut när de var uppklädda, själv ser jag ut som en falukorv på alla bilder, Tjock och Röd HAHAH! poor me, p.g.a att jag har mycket rouge i ansiktet:P haha, men det bara blev så eftersom jag klantigt nog smörjde in mitt ansikte med ansiktskräm innan? Ärtisdär :P Kvällen slutade med att vi skulle på efterfest, alla taggade dit men så fort vi kom dit drog jag och Christian hem :)

I Onsdas, Sorlig dag... Skolavslutning och alla härmade mig, jag skulle aldrig sagt vilka kläder jag skulle haft på mig... HÖHÖ. Men alla var så fina i de blå dräckterna och bara väntade på att få flytta över toffsen från höger till vänster och kasta upp våra hattar i luften!.. Efteråt belv det ett väldans kramklalas och signande i Yearbook:arna. Jag kommer verkligen sakna alla, det känns inte som skolan är över ännu. Jag saknar det så mycket redan i alla fall.
Vi har nog haft sveriges bästa lärare,som inte bara gör sitt jobb som lärare utan också blir äns vän. Jag är mer än glad att jag började i Engelska, annars hade jag aldrig fått lära känna så underbara människor,härliga lärare och fantastisk kunskap, TACK! PÅ kvällen träffades min klass i rålis och hade kul med andra, samt paralell-klassisar och lite, taggade till Solvik vilket var tråkigt och sen träffade jag min Favorit vilket jag inte gjort på år, och vi ska ses igen, det ska inte alls ta SÅ lång tid, eller vad säger du Alex? :)

Today mötte Sverige spanien, och FAN FAN FAN att spanien gjorde mål i sista minuten på tilläggstid.. Så jävla typiskt! Men vi ska allt ta igen, det var inte sista chansen ännu!

I morgon är jag faktist,tro det eller ej, Ledig! Jag och Stefanie har beslutat att vi ska försöka att inte jobba helger eftersom solen allt måste få ge oss lite färg!, men regnet ligger nog kvar i luften imorgon med... :/

Skriver senare ciao!
underbara Louise och jag
PUSSS

Kommentarer
Postat av: Alex Ydstie

pöööh, du är mer fjortis än jag! FJORTIS!:)

2008-06-14 @ 21:20:13
URL: http://alexydstie.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag kommer sakna dig skadligt mycket i min nya skola, du var den som fick dagarna att gå :( älskar dig

2008-06-23 @ 00:43:36
URL: http://sandu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0