Sommarblogg- Lördag 5/7

hallå :)
Idag har jag hunnit med mycket jämfört med tidigare dagar! jag vaknade vid 12 och gjorde mig iordning för att träffa Markus och Nikolina och när jag väl skulle åka så missar jag självklart pendeltåget och fick ta nästa vilket gjorde att jag skulle komma  ca 30 min sent men jaja, de gjorde inte så mycket.  Markus var som tur va också försenad och hoppade på mitt tunnelbana då jag missade den också(A) som han satt på och jag skulle tagit och så mötte vi Nikolina ( Även hon försenad) i  Vällingby :)   perfekt timing ;) Vi köpte present till Makus flickvän som komfirmerar sig i morgon söndag  vilket belv jätte fint, hon fick Snö smycken, ett armband och ett par likadana örhängen som mig vilket betyder att det var en skitbra present höhö.
  Efter de gick vi till McDonalds och åt,  och jag fick min efterlängtade glass.
 Markus som skulle följt med på Bio var tvungen att åka hem för att han inte hade tillsäkligt med pengar på kortet, men ärligt tror jag inte att han hade tyckt att den var bra alls eftersom han inte är intresserad av serien, haha. Vi såg alltså Sex and the City och den var skit bra, helt perfekt  jag fattar inte hur vissa kan säga att den är dålig (?)
 Efter skulle vi käkat men jag var i alla fall inge vidare hungrig så jag satte mig på bussen hem där jag även träffade Alex,Og,Milou och Victor.  Väl hemma försökte jag hitta min pass som jag behöver eftersom jag ska åkte med pappa på Tallink kryssning och på på spa hotell denna vecka från och med tisdag, trevligt! Men självklart så hittade jag den  inte, och min mamma var helt spårlöst försvunnen.
 Efter ett tags letande ringde BIlly och frågade om villa komma över vilket jag gjorde och chillade med han och Tim innan vi taggade hem till Mattias som hade 18års fest vilket var väldigt trevligt där med trevligt folk. 

 PUSSS

Kommentarer
Postat av: Maxsophia

Very nice site. Will sure visit again.

2008-10-30 @ 14:22:45
URL: http://maxsophia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0