sommar blogg - sthm fashion week; modevisning på Berns

God morgon god morgon! just nu känns det som klockan är runt 1 på natten vilket börjar få mig att fundera på om det är dax att ta och sova med tanke på att jag börjar klockan 8 i morgon vilket ändå belv sovmorgon då vi skulle börjat halv 7.
 Dagen startade med att jag gick upp über tidigt för att vara i tid till jobbet 06.15. Denna speciella dag 1 juni betyder modevisning för Tiger of sweden men-silver and black collection samt dam collecton på Sthlms fashion week på Berns.

Dagen startade med att pappa fick sjutsa mig till tåget eftersom det är buss strejk :/ vilket var himla tur att han offrade sig!
 väl framme på jobbet började stressen då alla skor och kläder skulle in i budet som anlänt och skickas till Berns.
 Allt gick bra och vi fick  frukost pause innan stylisterna började fixa och dona och alla plagg skulle strykas och provas utav modellerna. 
       För att vara klockan 7 på morgonen då v ar det en väldigt " mat-aktig" frukost
 men dock väldigt god!  Där efter började vi ånga och stryka alla plaggen medans stylisterna belv mer ochmer stressade..
Jag sprang fram och tillbaka mellan Tiger och Berns och hämtade glagar, call sheet och andra nödvändiga saker :)
       Eftersom jag hela gårdagen suttit och ringt till Tigers PR byrå för att fixa taxi så att alla modellerna som flygs in från andra länder kommer att vara på plats och att alla flighter stämmer m.m satte jag mig i en taxi och åkte och hämtade upp en av de manliga modellerna Christian.  Jag fick nytta av mina engelska skolan kunskaper vilket gick fin fint ;) Han var som en liten rockstar vilket min chef och alla skrattade åt när jag anlände till Berns med honom. Han var otroligt dryg måste jag säga! Men, det var alltid mig han frågade när han behövde hjälp eftersom jag var den som snackat mest med honom. 
    Därefter fortsatte "stryka plagg fabriken" backstage och styleisterna hade verkligen rå damp! haha himlakul att se! Scenen som byggts hela natten började komma på plats och nästan klart och det var otroligt vackert och ballt!
 Eftersom Håkan Hellström bär Tigerkläder skulle det hållas en lunch med honom och  jag spran åter igen tillbaka till kontoret och fixade i ordning champagne glas och lite "mingel mat" så att vi sedan lunchade med håkan!

Snabb lunch fick det bli, tillbaka till Berns ombytta till Tiger kläder för att stå i entrén och släppa in gästerna och pricka av dem på gästlistan.. Och det var typ bara kändisar, och viktiga personer som placerades på sidorna av catwalken på sina platser.  Alla samlade och klara samt kamerorna på plats sattes musiken igång och modevisningen var i full gång!
 GRYM VAR DET! Det var fantastiskt att se, modellerna var grymma på scenen då temat var " tjejer looks like boys" and " boys looks like girls" med andra ord, lite maskulina tjejer med väldigt feminina kläder och killar som var feminina med långt hår och maskulina kläder, FANTASTISKT!

 Efter visningen skyndade vi oss backstage igen och packade ner alla skor och kläder i klädpåsarna igen som skulle tillbaka till Tiger och stylas om inför "touch and feel" i morgon för pressen samt strykas. De plockades upp utav budet och vi Lämnade Berns för dagen. Stryka och stryka, styla och packa belv slutet av dagen, stessig men ändå SÅ kul.
 Dagen belv en 12 timmars lång arbetsdag. 

Jag har fått höra väldigt mycket att jag passar som projekt ledare eftersom jag har så bra koll och minne (A) haha, kanske något att fundera på att bli? Mycket roligt i alla fall!

 I morgon ser jag fram emot en ny dag med nya tag, sista för i sommar så mitt sommarlov är på G!
 Skriver om morgon dagen när jag kommer hem, stay in touch!
 PUSSS!
BLIDER LÄGGS UPP I MORGON

Kommentarer
Postat av: Alex Ydstie

vilken duktig flicka du är! :) <3<3

2008-07-02 @ 01:01:25
URL: http://alexydstie.blogg.se/
Postat av: Caroline

thank you(a)

2009-04-29 @ 22:37:12
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0