hallå partypeople

ало страна на хората!

Nu är jag hos min pappa och har internet, mamma har ringt och vart förbannat varför vårat internet inte kommit än vilket de skulle gjort för länge länge sedan och nu äntligen fått förklaringen. De var något knas när vi fixade med telefonen när vi flytta som hängde i hop med bredbandet vilket de innte medelat oss... knas men men just nu gör det inte så mycket eftersom jag ska till SUNNY BEACH TOMORROW!!! wohoooo!!
Det ska bli skit kul verkligen, och jag har packat hela morgonen och fått med mig de mesta nödvändiga tror jag :)
Denna vecka har jag, hm.. vart med Louise och Emma vilket var underbart kul att få se dom igen, vi badade och åkte sedan iväg och skulle träffa några.. men för att få närmare hem åkte jagoch träffa några vänner som var på en fest på Ekerö vilket inte var något höjdarparty precis men jag fick i alla fall se dom! :)
Sedan skulle jag vara barnvakt heladagen åt min lillebror eftersom min låtsaspappa skulle på svensexa då mina grannar ska gifta sig, grattis, vilket gick bra, utan bråk och tjaffs!

Jag har även haft tid och hunnit träffa min underbara och älskade Milou! joinat henne vid kiosken i södran där hon jobbar och sovit och kollat på film och massa, men det var skit kul att få träffa henne igen eftersom vi inte setts på ett tag då vi inte haft tid.

I have reliced that de blir precis som jag sa på skolavslutningen, " Åh nej, nu är sommaren och lovet snart slut" och visst det är det.. och så ska man börja gymnasiet. Hoppas att man får se fram emot något kul för hoppas kan man ju alltid göra!

Efter att ha packat och vart på ikea och planerat mitt rum hela dagen ska jag ta och vara social med min padre som jag precis kom hem till, ha det kanon och var anundsjuka på mig som ska bort! mohaha
PUSSS och en kartong kärlek till Nikolina i Kroatien!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0