onsdag/torsdag

idag är det torsdag. Fick ingen möjliget att skriva igår för jag var bara hemma en snabbis efter skolan och sen åkte jag in till stan och käkade på resturang och gick på Bio med min Julle som var hans födelsedags present.
Vi såg National treasure. the book of secrets som var jätte bra precis som 1:an ockås var.
Jag är nog helt säker på att det kommer en uppföljare som jag ser framm emot! :)
National treasure är "över overklig" efter som dom kommer på typ as smarta saker som "koder" på typ 1 minut. tänk om man kunde ha en sån über hjärna. Jag tackar gärna och tar emot!
Men riktigt bra, och jag rekomenderar den. Får nog ta och diskutera lite filmer snart med min "film klubben kompis " Emma och jag som oftast har samma tycke om filmerna, eller vad säger du älskling?

Just nu tänkte jag plugga, men mamma ringde nyss upp till mig och sa att det var mat. har tänt lite ljus för att få till min braiga "plugg stämning" men det går inge vidare. har ingen lust till något alls. Känner mig bara förkyld och totalt skol skol trött! men men, somliga har tur andra inte..

Nu ska jag käka, skriver senare.
tiningeling ;)
PUSS!
image157

Kommentarer
Postat av: Michaellinnea

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

2008-10-13 @ 12:54:18
URL: http://michaellinnea.20six.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0