Fredag

SÅ härligt med fredag och jag har verkligen inte gjort ett piss, och det känns så otroligt bra!
 Linn och jag skulle som sagt tränat i dag men det lilla filuren hade inga pegar idag och inte fick jag lägga ut inte haha :D, jag tror bara att hon var lite lat idag men i morgon slår vi på stort i stället och åker först och gör ett pass, gymmar lite och sen ska vi motions simma!
 Jag måste erkänna att jag är grymt taggad, lite extra eftersom att det inte blev något idag!
Linn fick inte pengar utav sin mamma till att träna, men pengar av sin pappa för att köpa godis vilket jag tycker var väldigt kul, typiskt Linnsan!

 Linn kom hem till mig en stund och det kändes så himla bra att  träffa henne efter dessa veckor hon vart borta  som känns så konstigt när vi arnas träffas varje dag. I morgon ska vi som sagt träna och kasnke på kvällen ska vi gå på bio. Känner för att festa men vill ändå ta det lungt nu innan skolan börjar så att jag inte är uppe  varv och bara kan ägna mig åt att inte orka vänta in skolan, haha.

Ikväll har jag målat om hemma i 6 timmar. Köket. Jag belv så trött på att min familj aldrig tar tag i saker och gör dom. Min familj är en typisk börja på och inte avsluta och jag är tvärtimot, kanske för att jag inte gillar att se allt halv klart? Vi som byggt ut huset och nu ångrat oss och ska riva och bygga nytt är sega på de också..
 Vi var på G och hade hittat ett hus, skulle ha rivit huset innan jul men självklart, så strulade dom och blanda i hop det med ett annat hus så det blev en massa strul. Man tappar ju hoppet. Men fan.
 Man vet inte hur länge man ska bo i skiten och vrf kan det inte bli bättre då?
 Så jag tog e burk färg,roller och pensel och sa till mina föräldrar att " Nu målar jag om köket" sen satte jag i gång och målade vi 7 tiden och belv klar klockan 2 haha.  Så äntligen klar, och jag är nöjd mer resultatet och min familj med.
 Dagens goda gärning?

 Nu tänkte jag sova så att jag kan upp och träna i morgon haha :D
 och dampar gör jag om Linn bangar nu, du ska linns semester frosseri bort och mitt jullovs frossande! hahah
 natti natti gott folk!
 PUSSSY

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0