farmor fika

Gamla människor är så otroligt härliga! haha
 Man orkar inte lyssna så mycket på vad dom säger eftersom dom har mycket tankar om onödiga saker? enligt mig i alla fall. Men jag tycker de är så kul när man pratar om hur saker var förr, för min farmor garvar så mycket när hon pratar om de för att det är så mer " tekniskt" i nuet.
    Farmor är skönast, och jag tror att hon är som andra tanter. Hon har införskaffat sig en mobil för något år sen. Men man ska absolut inte tro att man kan ringa och nå henne på Mobilen eftersom att hon bara sätter på den när hon själv behöver ringa med den. haha. så jävla kul.

Jag var och fikade hos farmor idag, där av mina "Farmor tankar" som jag skriver. Hon hade bakat stört mycket bullar och olika kakor som vi käkade och jag, kakmonstret allan, käkade as mycket. Så om man brjuder mig på kakor eller bullar och planerat att ha dom kvar ett tag, är det ingen bra ide, jag lovar!

Roligt var det att farmor belv så upprärd över att någon på Let's Dance tydligen hade haft en utstyrsen på sig som tydligen bara var som ett par trosor och sen något linne liknande upp till.  HAHA. hon tyckte att det var skamligt och att man inte borde få vara så lätt klädd i tv. haha

 nej nu kom min pizza ut ur ungen som jag gjort med pesto, oxfilé, mozarella,oliver :D

muums, ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0