Duktiga carro är i farten minsann!

Jajamen, dukiga jag är på G!
jag sitter och sluggar på midd rum vilket jag aldrig gör. brukar alltid sitta i köket vi en massa liv från övriga familjen så man ändå inte kan konsentrera sig. Om jag pluggar vid mitt rum brukar det mest bli att plugga in OC eller nya konversationer med vänner... inte något vidare skolarbete med andra ord haha!

Men nu har jag faktist gjort spanska och hemkunskap! Jag sorterade även bort pappren från förra terminen och har tänt ljus i mitt rum för att få en mysig "plugg stämmning" och självklart lägger jag spanska glosorna över ljusen!
haha, jag kände att det lukta bränt och kolla åt sidan och där ligger pappret och blinner! noooo, var min första tanke efter som jag har ett stort skrivbord i trä men ingen märke och mitt hus brann inte ner. de bara stank och man såg inte mina glosor. Något att skylla på vid förhöret när min lärare frågar " varför har du inte pluggat på glosorna carro?" och då behöver man inte svara " hunden åt upp den" eller massa bort förklaringar utan bara " mitt papper brann upp" och så visar jag de som finns kvar! haha, VÄRSTA SMARTA IDÉN!! :D hhahahaha

just nu pratar jag med lina, vi har gjort hemkunskapen tillsammans och efter som jag blev klar först tänkte jag nörda mig lite!

pussar!
/ Caroline
image151
sommar minnen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0