den 2 januari 2008

Skulle som sagt bli väckt klockan 9 och jag kunde ju inte somna på kvällen men lyckades vid ca halv 4?
vaknade mitt i natten av att Andreas.S ringde och pratade med mig, kommer inte i håg vad jag sa alls eller hur längre vi prata, men inte lika länge som vanligt..
Sen vaknade jag av att jag skulle upp och passa min lillebror, TJUGO ÖVER SJU!
jag var SÅ trött, och halv sov med min lillebror i soffan som kollade på Disney channel och fick inte mycket till sova efter som att han inte ville att jag skulle blunda, utan vara vaken och jag försökte rädda mig med att " Jag bara ligger och tänker lite, bara blundar och vilar. inte sova!" men även fast han är 5 år är han helt sjukt smart...

Men vi hade rätt kul i alla fall och Julle kom hem vid 2? och sedan åkter jag till Mattias och kollade på film. Heat hette den har jag för mig, bra men väldigt seg.
Åkte hem och käkade för at sedan skulle åka i väg och vara med Andreas men ett missföstrånd tror jag uppstod mellan oss? haha,.
Jag somnade i soffan vid 9 i alla fall och vaknade väl för en timme sedan.
Hade ingen lust att sova mera, fast att jag är trött.
Vill bara gå ut och ta en prommenad och tänka över en massa saker, som snurrar i huvudet och bara kunna fokusera på mig själv ett tag när inget annat stör tankarna eller att man är stressad för något. Det vore nog bra för mig, känner att jag behöver de.

Hoppas att ni haft en trevlig dag!
PUSSSY

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0