cauoline och linn leker haha

GOD KVÄLL,
ja med lite gäst bloggare är väl alltid trevligt?
Men om dom håller sig till sanningen ;)
Jag och Linn diskuterade faktist inte bröst, eller kanske på sett och vis.
Linn satt och höll på med sina tuttar hela tiden, haha. (tolka det rätt nu) mest för att driva, fast jag tycker nog att hon är väldigt tutt-fixerad i alla fall! :)
Nikolina och jag sov hos linn, skulle somna tidigt men somnade vid kvart över 2? och gick upp klockan 9 vilket inte var lika trevligt.. Jag skulle nämligen börja jobba klockan 11 vilket jag har gjort nu hela dagen och precis fått lite mat i magen. Men det känndes bra. Blev en jobbdag till i alla fall. Men nu ska jag inte jobba på tiger för ens i juni och då blire dags för vårkollektionen 2009 woho :D
tiden bara går och går.

Jag som inte har kommit på vad jag ska köpa för mina pengar har nu kommit på!
jag ska köpa ett gymkort! :)
kanon bra idé! haha. jag är stolt över mig själv att jag kiommit igång igen. ska börja springa så fort det blir varmare och så var jag faktist och simmade igår vilket var as kul!
om jag ska vara ärlig badade vi också jag och linn och linna dampade på mass småbarn att dom var i vägen där hon skulle framm haha. Jag dog nästan av skratt, fick verkligen ingen luft!

hon sa ex. " ursäkta, vad är problemet att flytta på sig? ser ni inte att jag ska framm här" (barnen bara kollade på linn ) och hon sa: " Nehe, om ni inte flyttar på er får väl jag göra de då" så tryckte hon bort dom. hahah. och dampade sönder på små barn haha.
det var as kul. hon var verkligen som en 8 åring, jag med känndes det som. vi hade as kul hahha.

kul med gamla "minnen"
PUSSSY

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0