blogg time

Nu har jag fått tid att blogga, Har vart för upptagen att kolla på OC.
Jag fick alla boxar utav min älsklings Linn och nu kör jag maraton. haha.
Glömde de desverre skivorna hemma hos mamma nu, men jag kommer inte vara hemma mycket i helgen så det gör inte så mkt!
Sovit har jag inte heller haft tid med. har faktist mått piss....

Egentligen är det rätt konstigt, jag kom på att det egentligen är som att duscha.
Du blir smutsig, hoppar in i duschen och sköljer av dig all smuts och allt känns bra igen, men sen blir du smutisig igen.
Man mår så dåligt ett tag och sen pratar man, och nästa dag är allt bra igen. Det gäller bara att inte förlora hoppet- för då förlorar man livet.
I går när jag kollade på oc andra sesongen, första skivan så började jag  verkligen att gråta.  visst jag har lätt för att gråta ibland, men van vad hemskt det var. Jag kännde verkligen att jag kännde mig i exakt samma situation. Den situationen när Marissa ligger vid poolen och julie kommer ut och säger att hon vill veta hur marissa känner och hon äger " do you really wanna know" och julie svarar " ofcourse i will darling" och Marissa skriker allt var hon har,  kastar solstolen och bordet och allt i poolen. jag belv verkligen försörd. jag kännde precis så...
  inte för samma orsker men..

I dag skulle jag sovit hos nicko men det får bli nästa helg, för vi orka inte och det passade bättre nästa helg. Så jag ska bara chilla! så nice. lägga mig tidigt eftersom jag inte sovit alls mycket denna vecka. Kanske ska på bio men lollo, om jag orkar vill säga. hahah. Hon har ett problem. jag får inte säga vad men ja. hon vill inte visa sig. och det sitter på läppen och behandlas med bla. Anti? haha
ni kan nog gissa själva vad det är ;)

I morgon ska jag vara med maddjo och linn och förmodligen sova hos linn. på kvällen ska vi festa och på dagen ska jag fira min låtsas pappa med släkten och sen ska jag och linn förmodligen simma? :) myspys Allan.
Hoppas det blir bra festade, ska jobba i morgon vid 11 tiden. mcyket att göra men it's always nice to make som cash! :)
nu jag käka god och mysig fredags mat, langar ett inlägg senare, om jag inte somnat vill säga haha.

PUSSSY
och special puss till mitt  stora fan laina ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0