< 3

Man menar inget illa när man säger något till sin bästa vän. Man skulle aldrig bry sig om en person om man inte älskade den.Man skulle aldrig ge upp hoppet och sluta kämpa. för att man håller personen så hårt.

Linn, om man berättar sin bästaväns hemligheter går de för långt. Man pratar om de och du säger att du ber om ursäkt och det inte var illa menat. Man godtar ursäkten och sen får man höra att du gör lika dant mot en annan.
Som bästavän vill man inte att den man älskar ska ha fiender. Som en bästavän vill man hjälpa.. Aldrig såra.
" Du kanske ska tänka på vad du säger till folk" är inget nervärderande man säger för att vara taskig. Utan man vill dig sig sitt bästa. Att du inte ska ha fiender och att du inte ska såra folk för att man älskar dig så mycket att man vill inget annat än att berätta allt för dig och dela alla stunder du har/inte vart med och upplevt.
Jag mena inget illa, inget man behöver dampa sönder när man bara vill tala om att du ska tänka på saker som sårar folk. Saker överhuvud tagen för att man ska lita på någon.
När man föröker, så tycker inte jag att man behandlar någon, någon man kallar för sin bästavän så respektlöst. Och inte vill prata, vägrar att lyssna. och sen när de passar en själv vilja att allt ska vara som vanligt igen.
Jag behöver inte de linn, för jag älskar dig så mycket och de sårar. Att du vänder saker som du vet att du gjort fel mot en när de ända man vill är att skydda dig.

jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta, och du gjorde verkligen mig ledsen...

image167

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0