2008

NYÅRSAFTON var bäst måste jag säga. Firade det med massor med vänner och hade jätte kul! Jag belv även utsläng från en fest haha, fast jag kände massor med mäniskor där inne. Festen var i Kristineberg och det var 3 st som bodde i radhuset vid vattnet och en av de killarna hade bestämt sig för att jag skulle gå fast mina vänner och folk jag inte äns kände tjaffsade för att jag skulle få stanna kvar. HAHA Jag belv väldigt irriterade eftersom jag inte hade gjort ngt och massa klagade och jag tog mina vänner jag skulle sova med och stack.
Tydligen efter var vi på 2 fester, men det har jag inte så mycket minne av! haha. senare träffade vi Lill Micke och Björn på tunnelbanan och hänkade med dom till Rocksta på en fest. Med den var rätt lungn och vi stannade kanske bara 15 min, ingen korekt tids-uppfattning precis men fick vänta typ 1 timme på tunnelbanan efter som 2 st mot stan utgick.
Tjej middag belv vi bara 3 pers på, eftersom det belv knas med de andras mammor när dom gaddade i hop sig, men vi hade jätte trevligt och åt Sushi. När vi hade förat och sen taggat till Kristineberg vid 22.30 tiden träffade vi sedan Gaby, Nicole och Emma och jessica som vi mötte upp. VI hade as kul och alla jublade på 12 slaget!
Detta ska bli ett GALET bra år!!!
inga nyårslöften blev de, jag får se vad året har att bjuda på, något som jag verkligen ser fram emot! skit kul har jag haft i alla fall och jag hoppas ni haft lika trevligt idag dagen har man ju inte vart i ens bästa tillstånd, men glad har jag minsann vart!
Gott Nytt År! PUSSSY

                           image141 image142  image144

Kommentarer
Postat av: Vidaragnethe

This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

2009-02-27 @ 11:32:26
URL: http://vidaragnethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0