MÅNDAG, igen

  Tur att det är studie dag på fredag, det gör så att veckan kommer kännas som den flyter på lite snabbare än vanligt.
Idag har jag inte alls gjort mycket, har haft huvudverk hela dagen och kom hem och gjorde klart min engelska essay om filmen guess who  med temat Racism.
 Det blev väl helt okej, men det känns skönt att ha srukigt en av läxorna från listan. Det är så otroligt mycket nu. Jag tor att nationella proven börjar redan nästa vecka? kan de stämma?  aja, den 6 och 5 tror jag datumen  var för 2 av svenska delarna.
            i Morgon ska man plugga järnet på 1vk och mellan krigstiden som vi ska ha prov på denna torsdag och jag har inte äns börjat. bra jobbat carroo barro...

 Om man inte orkar mer måste man bara göra något åt de för att det inte ska bli värre eller ligga kvar på samma punkt. Vad ere för mening med livet om man inte försöker att fixa saker om står i ens väg?
Jag tror att mitt problem är att jag ser negetivt på saker som jag tycker är tråkigt och något jag måste anstränga mig på, alltså är det dax att jag rycker mig i kragen och gör något åt mig själv.
 Fixar mig en bra studie teknink ska jag göra, och på torsdag ska jag köpa mitt eferlängtade tränings kort! weeey.
  undra vad man mer ska förbättre sig på? saker som man bara inte orkar.?
 sov gott! pussis
image175tjejfilmernas absoluta favorit AB


lycka växer inte på träd

image174
a whole new world.


happy feet


Vad gör man inte för kärlek?

courageousness is the beginning

image173

farmor fika

Gamla människor är så otroligt härliga! haha
 Man orkar inte lyssna så mycket på vad dom säger eftersom dom har mycket tankar om onödiga saker? enligt mig i alla fall. Men jag tycker de är så kul när man pratar om hur saker var förr, för min farmor garvar så mycket när hon pratar om de för att det är så mer " tekniskt" i nuet.
    Farmor är skönast, och jag tror att hon är som andra tanter. Hon har införskaffat sig en mobil för något år sen. Men man ska absolut inte tro att man kan ringa och nå henne på Mobilen eftersom att hon bara sätter på den när hon själv behöver ringa med den. haha. så jävla kul.

Jag var och fikade hos farmor idag, där av mina "Farmor tankar" som jag skriver. Hon hade bakat stört mycket bullar och olika kakor som vi käkade och jag, kakmonstret allan, käkade as mycket. Så om man brjuder mig på kakor eller bullar och planerat att ha dom kvar ett tag, är det ingen bra ide, jag lovar!

Roligt var det att farmor belv så upprärd över att någon på Let's Dance tydligen hade haft en utstyrsen på sig som tydligen bara var som ett par trosor och sen något linne liknande upp till.  HAHA. hon tyckte att det var skamligt och att man inte borde få vara så lätt klädd i tv. haha

 nej nu kom min pizza ut ur ungen som jag gjort med pesto, oxfilé, mozarella,oliver :D

muums, ha en bra kväll!

natti natti time

jag fattar inte varför jag inte går och lägger mig. Tänkte gå upp tidigt i morgon. Måste byta mina adidas skor eftersom dom redan gått sönder... knaas. hoppas det funkar?
Jag har skit tråkigt. ska nog väcka pappa som somnat i soffan? haha.

Har suttit och ritat lite, fick bli spiderman för jag kände mig för ett "superhero-motiv-humör". Blev inte så vackert hahah. men jag fördrev tiden och jag gillar att rita! :)

Nej, sängen here I come känner jag.
sov gott!
PUSS / Caroline

klockan 01.55 21/12 2007

image171
memories never die

vem vill inte ha den där klänningen? haha

image170

< 3

Man menar inget illa när man säger något till sin bästa vän. Man skulle aldrig bry sig om en person om man inte älskade den.Man skulle aldrig ge upp hoppet och sluta kämpa. för att man håller personen så hårt.

Linn, om man berättar sin bästaväns hemligheter går de för långt. Man pratar om de och du säger att du ber om ursäkt och det inte var illa menat. Man godtar ursäkten och sen får man höra att du gör lika dant mot en annan.
Som bästavän vill man inte att den man älskar ska ha fiender. Som en bästavän vill man hjälpa.. Aldrig såra.
" Du kanske ska tänka på vad du säger till folk" är inget nervärderande man säger för att vara taskig. Utan man vill dig sig sitt bästa. Att du inte ska ha fiender och att du inte ska såra folk för att man älskar dig så mycket att man vill inget annat än att berätta allt för dig och dela alla stunder du har/inte vart med och upplevt.
Jag mena inget illa, inget man behöver dampa sönder när man bara vill tala om att du ska tänka på saker som sårar folk. Saker överhuvud tagen för att man ska lita på någon.
När man föröker, så tycker inte jag att man behandlar någon, någon man kallar för sin bästavän så respektlöst. Och inte vill prata, vägrar att lyssna. och sen när de passar en själv vilja att allt ska vara som vanligt igen.
Jag behöver inte de linn, för jag älskar dig så mycket och de sårar. Att du vänder saker som du vet att du gjort fel mot en när de ända man vill är att skydda dig.

jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta, och du gjorde verkligen mig ledsen...

image167

det är sånna minnen som är äkta

image164


andreas helg?

Låter ganska kul med en andreas helg haha
 Idag vare tänkt att jag skulle vart med lou och jag hade planerat om min helg för de, men sen hade hon glömt bort att hon skulle bort och nu belv de tydligen inställd och jag hade redan bokat med andreas, och lite desperat? föräker hon få mig att vara med henne igen. får se om de blir så med tanke på att jag ska vara med han i  morgon också.

 Min helg ser ut såhär:
Fredag:
Lollo / Andreas
Lördag: Andreas S på dagen och Anderas på kvällen
Söndag: plugga som attan.

Idag var jag hemma eftersom jag vaknade utav att jag inte kunde andas. Mina halsmandlar var otroligt stora och jag var bara dunderförkyld och beslutade mig för att inte gå till skolan.  och nu  blir jag arg. Nu ringer lollo igen, den sällskapsjuka  ungen och inte vill gå på bio för att hon "inte vill åka hem själv från stan" och skulle sovit hos mig om hon inte hade fotbolls träningi morgon bitti.  Louise, även kallad Margareta. Du kan inte bestämma och boka upp folk om du ändrar dig hela tiden. nu har jag fått nog.
 Gå och lägg dig tills jag är på ett bättre humör.
 PUSS!

image163


saknar breakdancen :)

image161

choklad tack

image159
vackraste chokladen vi fick på jobbet,
 god också.ska nog gå ner i huset och käka  en kladdis som jag bakade idag^^


onsdag/torsdag

idag är det torsdag. Fick ingen möjliget att skriva igår för jag var bara hemma en snabbis efter skolan och sen åkte jag in till stan och käkade på resturang och gick på Bio med min Julle som var hans födelsedags present.
Vi såg National treasure. the book of secrets som var jätte bra precis som 1:an ockås var.
Jag är nog helt säker på att det kommer en uppföljare som jag ser framm emot! :)
National treasure är "över overklig" efter som dom kommer på typ as smarta saker som "koder" på typ 1 minut. tänk om man kunde ha en sån über hjärna. Jag tackar gärna och tar emot!
Men riktigt bra, och jag rekomenderar den. Får nog ta och diskutera lite filmer snart med min "film klubben kompis " Emma och jag som oftast har samma tycke om filmerna, eller vad säger du älskling?

Just nu tänkte jag plugga, men mamma ringde nyss upp till mig och sa att det var mat. har tänt lite ljus för att få till min braiga "plugg stämning" men det går inge vidare. har ingen lust till något alls. Känner mig bara förkyld och totalt skol skol trött! men men, somliga har tur andra inte..

Nu ska jag käka, skriver senare.
tiningeling ;)
PUSS!
image157

sängen, msn, oc

nu har jag precis krypit ner under täcket i min säng. varmt och skönt :)
Jag älskar min säng, den slår allas haha, till och med Linns även fast vi har exakt likadana :)

Bromma gymnasium var väl helt okej. inte för att jag vill börja där, men det är bra att kolla läget. frågade typ inga frågor. kollade lite träffa massa folk man kände och sånt. Känner ju folk som går där så man kan fråga dom. Men snygga killar finns de där ;)

Jag träffade Andreas bland annat, och söt plutten satt med mig på bussen. Inte för att jag var social eftersom lollo babblade i luren som vanligt med sin stora trut som kan klämma i sig vääääääldigt mycket mat !!
haha.
Han är så skön, satt och dansa och digga till shakira haha och sa att han var så jääävla bra. Men det har har rätt i :)

nu ska jag strax logga ut från msn, kolla oc lyssna på Onskan som jag lånat på talbok så jag slipper läsa boken som vi ska i skolan haha.och sen ska jag allt sova!

sov gott!
PUSSSARRR / CAROLINE
image156
jag älskar dig

tisdag, öppethus

Nu sitter jag är i min säng med lina som läser min "boken om mig själv" som vi gjorde i 7:an. Jag är verkligen glad för att vi gjorde den, kommer vara så himla kul att ha när man blir vuxen och den är redan kul att kolla i nu.
Jag är nöjd med min bok, vilket gör det ännu bättre :)

Jag har bakat en kladdkaka idag medans Lina kollade på barnprogram med min lille bror och diggade till Kim Possible haha :) Det belv en god kladdis tycker jag allt. Det var tänkt att vi skulle plugga medans, Men jag kompisar och plugga är ingen bra idé kan jag säga! haha :)
strax ska vi på Öppet hus på Bromma gymnasium och kolla läget där, får väl ändå bli något av valen jag ska göra.. så välldans snart tyvärr :/

Halva världen ska tydligen och kolla Bromma, så de blir lite trevligt :)
Jag kommer för hoppnigs vis träffa andreas där också. har inte träffat han sen Gotland i sommras, bara sett han när han inte sett mig och tvärtom. haha. men men, det blir nog bra!

Lucas ska ringa mig när han är där också sen ska vi träffa sara och sarah och sen typ massa andra. haha :)

SKRIVE SENARE! :)
PUSSSYYYYYY

image155
 /Caroline

vill ha paus

image154
När kommer lovet ?!?

Duktiga carro är i farten minsann!

Jajamen, dukiga jag är på G!
jag sitter och sluggar på midd rum vilket jag aldrig gör. brukar alltid sitta i köket vi en massa liv från övriga familjen så man ändå inte kan konsentrera sig. Om jag pluggar vid mitt rum brukar det mest bli att plugga in OC eller nya konversationer med vänner... inte något vidare skolarbete med andra ord haha!

Men nu har jag faktist gjort spanska och hemkunskap! Jag sorterade även bort pappren från förra terminen och har tänt ljus i mitt rum för att få en mysig "plugg stämmning" och självklart lägger jag spanska glosorna över ljusen!
haha, jag kände att det lukta bränt och kolla åt sidan och där ligger pappret och blinner! noooo, var min första tanke efter som jag har ett stort skrivbord i trä men ingen märke och mitt hus brann inte ner. de bara stank och man såg inte mina glosor. Något att skylla på vid förhöret när min lärare frågar " varför har du inte pluggat på glosorna carro?" och då behöver man inte svara " hunden åt upp den" eller massa bort förklaringar utan bara " mitt papper brann upp" och så visar jag de som finns kvar! haha, VÄRSTA SMARTA IDÉN!! :D hhahahaha

just nu pratar jag med lina, vi har gjort hemkunskapen tillsammans och efter som jag blev klar först tänkte jag nörda mig lite!

pussar!
/ Caroline
image151
sommar minnen

GOOD LUCK

WEEEY, kul att vi nyss fått 2 englaska läxor och ett engelska project .
saker i bara engelska. Lycka till med tid till träning Carro barro. yeeaazzzz..
höhöh

puss!

skolan

Hallå och god morgon!
Nu sitter jag i skolan och blockat upp alla blockade hemsidor vår skola blockerat! whowo, så jag passar på att blogga innan dom blockar denna adress också.

Vi har engelska och ska ta reda på African American culture och sen skriva en slags ressension på en film, ur trist. Men jag har inte sett hela filmen så jag ska göra något annant!

Idag ska jag kanske träna efter skolan, väntar på min lön som kommer snart så jag ska köpa mitt tränings kort, men om jag orkar så åker jag och tränar på bromma träningsverk, hoppas det inte överöser mig med läxor bara!

Idag fyller underbara Malin år! :) whhiiiooow
så jag har sagt grattis så klart!

Just nu ser jag mest fram emot att
äta lunch. haha. Man kan ju alltid hoppas på att det blir något gott för en gångs skull!

seee yaah!
PUSSSY

en ny vecka på gång!

 Snart är  denna vecka slut. Den har faktist gått fort och jag har ovanligt nog planerat mina läxor otroligt bra och är stolt att jag gjort allt! :)
 I morgon fyller min underbara vän Malin år! jag tror nog allt att hon är spänd inför hennes stora dag :D
 får börja övnings köra och allt ;)

Idag har jag inte alls gjort mycket. Vaknade, sjöng sing star med lina och nikky med en härligt underbar morgon röst höhö* och sen åkte jag hem och käka ben och jerry's Pish food och peace of cake. dom godaste! :D
 mums mums.

 nu ska jag kolla på OC och sen ska jag sova tidigt tänkte jag så att min eländiga huvudverk försvinner, och förhoppningsvis mitt onda i halsen :/ är nog på väg att bli sjuk igen vilket inte är bra alls för jag kommer hama så mycket efter då :/

 sov gott på er!
 PUSSSY
image150


sex and the city

 god kväll god kväll :D
 just nu sitter vi tjejer hemma hos nikky och kollar på sex and the city och har maraton. otroligt mysigt måste jag säga. Lina har sex noja och studerar allt i minsta lilla detalj hahah. äkta nööörd!  vi har packat upp med skit mycket chips godis  och cocosbollar haha :D och ingenstans utan min ramlösa :)
 haha, jag klarar inte av läst. det passar helt enkelt inte mina smakl ökar, too much sugar!

 Vi skulle vart på tjejmiddag men tjejer men vi hade sex and the city maraton i stället. vi var helt enkelt för trötta för de. skulle vart trevligt men man tackar väl inte  nej till en "soff sittar kväll" tackar jag verkligen inte nej till!
 så nu har vi mys och frossar, känns inte alls bra!
 just nu tänker jag mest mest mest på att jag vill träna...

jag har ätit nyttigt i helgen i alla fall, typ bara sushi haha. tröttnar aldrig. fast jag måste erkänna att jag åt pizza idag? jag somn inte äns gillar pizza! :O men den var otroligt god. jag gillar bara om det är mosarella på och jag beställde en mosarella pizza med parmaskinga och rukoula  eller vad det heter :P

 men nu måste jag kolla på bästa serien
 PUSSSY
image149
 DE KAN MAN KALLA LONG TIME AGO DARLING :)

plugg häst och blind! :O

 haha, idag startade jag dagen med att gå till optikern för att kolla min syn. och jag missade inte tiden som jag gjorde förra gången haha:)
 jag fick läskiga droppåar i ögonen som gjorde så att jag såg sämre och det stämde, jag såg inte ett skit! haha
 allt bara var suddigt, man kunde inte fokusera ögonen på något och jag hade ingen blå färg i mina ögon.. för mina ögon bestod av ögon vitoa och en ända stor svart pupil! :D
 haha. det sved som atttan och  dom droppade bara för att pupilen ska vidgas så att dom kan se om man har något synfel.
 Roligast var när jag kom till skolan se. jag sa att jag hade snårat några linor på morgonen haha. Alla tyckte att jag såg ut som katten i shrek haha :D
  jag fick dropparna i morse vid 11 tiden och jag kan bara säga att man s er knappt de blåa i mina ögon än. men nu ser jag i alla fall! :D
 På matte lektionen satt jag och lina och räka, hon läste alla talen och jag förökte räkna ut svaren i huvudet eftersom när jag gissade mig till knapparna på miniräknaren  råkade jag rtycka på ngn konstig knapp på mini räknaren i stället för likamed tecknet så lina fick skäta de där. till och med att jag skrev rätt saker efter som jag inte äns såg vad jag själv skrev. haha
 men men, jag säger bara att det är hemskt att var blid!
 
 efter matten skulle vi träna till nationella proven i svenska, läs förståelse, yes va bra det  kändes efter som att till och med människor var suddiga i mina ögon och jag kunde tyda vilka det var  på en halv meters avstånd.
Räddningen för skolan var att en brand övning var inplanerad så vi alla elever fick sluta då, jag som ändå tänkt gå hem. Kanon dag i skolan, höhöh.

 åkte med lina och camilla en snabbis till stan och köpte en fin grå kofta till lina, sen satte vi oss och jag käka lunch och dom fika. Minsta suchin ever, inte var den god heller och jätte dry. usch och fy. haha :D men mat är väl ändå livet? ( louise håller med!)

 Åkte hem till pappa och min syn började komma tillbaka, pluggade och gjorde klart mitt cocmology project som ska lämnas in i morgon, de gick kanon bra. har även pluggat lite home economics och ska snart börja röra mig hemåt mamma. just nu äter jag gifflar och dricker te.

 ska ta och plugga in engelska glosorna och läsa om första världskriget också. usch usch
 natti natti gott folk, sov gott!

PUSSSY

no time

today today, what about this beautiful day?
I have been sick, so i' haven't been doing so much today besides watching tv and hm.. i have actually been looling for good college for me cause i think it's a very hard decision to choose...

ja jag vet. idag är jag äkta nörd. men det är något med O.C?
jag och lina har diskuterat detdär att det blir rätt mycket när man kollar O.C and går i en engelsk skola där man lyssnar på engelska 24/7 och pratar?
jaja. jag är stolt över att vara nörd ibland. haha. men sorligt nog kan jag nog aldrig bli mer nörd en lina... Vare sig jag vill eller inte.. och belive me. jag har verkligen försökt hahah..
nej nej inte alls sant, förtom att lina verkligen är en nörd. eller vad säger du sötnos? haha

btw, jag har inte hunnit skriva på länge. mitt internet har vart dött :/ en nu har jag lyckats på det att funka! :D
 

nu måste jag kolla oc och prata klart med lina, sen ska jag prata med Andreas..
Best wishes to linas best friend Sandra EF Nk :D
haha . ( jag var vill vara seriös lina)

PUSSSY sleep well!
laina slaina


cauoline och linn leker haha

GOD KVÄLL,
ja med lite gäst bloggare är väl alltid trevligt?
Men om dom håller sig till sanningen ;)
Jag och Linn diskuterade faktist inte bröst, eller kanske på sett och vis.
Linn satt och höll på med sina tuttar hela tiden, haha. (tolka det rätt nu) mest för att driva, fast jag tycker nog att hon är väldigt tutt-fixerad i alla fall! :)
Nikolina och jag sov hos linn, skulle somna tidigt men somnade vid kvart över 2? och gick upp klockan 9 vilket inte var lika trevligt.. Jag skulle nämligen börja jobba klockan 11 vilket jag har gjort nu hela dagen och precis fått lite mat i magen. Men det känndes bra. Blev en jobbdag till i alla fall. Men nu ska jag inte jobba på tiger för ens i juni och då blire dags för vårkollektionen 2009 woho :D
tiden bara går och går.

Jag som inte har kommit på vad jag ska köpa för mina pengar har nu kommit på!
jag ska köpa ett gymkort! :)
kanon bra idé! haha. jag är stolt över mig själv att jag kiommit igång igen. ska börja springa så fort det blir varmare och så var jag faktist och simmade igår vilket var as kul!
om jag ska vara ärlig badade vi också jag och linn och linna dampade på mass småbarn att dom var i vägen där hon skulle framm haha. Jag dog nästan av skratt, fick verkligen ingen luft!

hon sa ex. " ursäkta, vad är problemet att flytta på sig? ser ni inte att jag ska framm här" (barnen bara kollade på linn ) och hon sa: " Nehe, om ni inte flyttar på er får väl jag göra de då" så tryckte hon bort dom. hahah. och dampade sönder på små barn haha.
det var as kul. hon var verkligen som en 8 åring, jag med känndes det som. vi hade as kul hahha.

kul med gamla "minnen"
PUSSSY

"STICK HÄRIFRÅN ERA NY DUSCHDE LUDER"

tja tja härsitter Nikolina, (Carros storia idol) och skriver :) just nu e ve hemma hos linn och ska sova :) linn och carro sitter och diskuteRAR sina bröst medans jag sitter här och bloggar :)
jaja kvällen börja med att linn pratat med sin kompis jimmy och bestämt att vi skulle på fest hos hans kompis. vi mötte victoria och ullis i v-by och åkte därifrån (116) till björnflokegränd(?!) och mötte jimmys kompisar som tog oss till festen. där var det BOOORRRRIIIINGG! inget att göra och alla satt och fjortis söp i köket. vi satt och snacka om att dra till en annan fest och då vart dom sura och tänkte slänga ut oss, fast vi redan var på väg. hursom helst slutade det med att vi drog men linn va kvar. så vi ropade på linn och sa att vi ville dra från den tråkiga festen, då sa den ena killen, "stick härifrån era ny duschade luder!" SOM OM DET SKULLE VARA något negativt att vara ny duschad?! hahah vilka losers....
aja nu ska jag också sova! <3

mjölktands mössen.

kommer alltid i håg! :)

bästa när jag var liten :D

<3


ibland undrar jag hur mycket man kan älska en männsika?,
för kärleken bara växer och växer så länge den är lycklig..


blogg time

Nu har jag fått tid att blogga, Har vart för upptagen att kolla på OC.
Jag fick alla boxar utav min älsklings Linn och nu kör jag maraton. haha.
Glömde de desverre skivorna hemma hos mamma nu, men jag kommer inte vara hemma mycket i helgen så det gör inte så mkt!
Sovit har jag inte heller haft tid med. har faktist mått piss....

Egentligen är det rätt konstigt, jag kom på att det egentligen är som att duscha.
Du blir smutsig, hoppar in i duschen och sköljer av dig all smuts och allt känns bra igen, men sen blir du smutisig igen.
Man mår så dåligt ett tag och sen pratar man, och nästa dag är allt bra igen. Det gäller bara att inte förlora hoppet- för då förlorar man livet.
I går när jag kollade på oc andra sesongen, första skivan så började jag  verkligen att gråta.  visst jag har lätt för att gråta ibland, men van vad hemskt det var. Jag kännde verkligen att jag kännde mig i exakt samma situation. Den situationen när Marissa ligger vid poolen och julie kommer ut och säger att hon vill veta hur marissa känner och hon äger " do you really wanna know" och julie svarar " ofcourse i will darling" och Marissa skriker allt var hon har,  kastar solstolen och bordet och allt i poolen. jag belv verkligen försörd. jag kännde precis så...
  inte för samma orsker men..

I dag skulle jag sovit hos nicko men det får bli nästa helg, för vi orka inte och det passade bättre nästa helg. Så jag ska bara chilla! så nice. lägga mig tidigt eftersom jag inte sovit alls mycket denna vecka. Kanske ska på bio men lollo, om jag orkar vill säga. hahah. Hon har ett problem. jag får inte säga vad men ja. hon vill inte visa sig. och det sitter på läppen och behandlas med bla. Anti? haha
ni kan nog gissa själva vad det är ;)

I morgon ska jag vara med maddjo och linn och förmodligen sova hos linn. på kvällen ska vi festa och på dagen ska jag fira min låtsas pappa med släkten och sen ska jag och linn förmodligen simma? :) myspys Allan.
Hoppas det blir bra festade, ska jobba i morgon vid 11 tiden. mcyket att göra men it's always nice to make som cash! :)
nu jag käka god och mysig fredags mat, langar ett inlägg senare, om jag inte somnat vill säga haha.

PUSSSY
och special puss till mitt  stora fan laina ;)

you, you and you

 Min älskling och bästavän, som jag spenderat så mycket tid med där varenda milli sekund är oförglömlig.
 vart har du tagit vägen? 
För mig känns det som att jag inte finns i ditt liv längre, som bara en sak spelar någon roll för dig,
 Den saken som du sa att jag alltid skulle gå före no matter what.
 jag orkar nog inte anstränga mig mera.
 du är också en av 1000 probelm. Men ett av de som känns svårast..
/ din caroline

don't stay out of it

hur ska man orka med allt.?
 du är bara en av 1000 saker som är messed up right now i mitt huvud.
Du är en av dem som finns i mina tankar hela tiden som gör mig så glad.
allt jag gör med dig känns så bra, även fast jag inte alltid är på mitt bästa humör som jag inte vart de sista dagarna gör du att jag har hoppet kvar.
Jag litar på dig till 100% och jag blev så glad när du sa hur mycket jag betyde och att jag var din bästavän, för jag gillar dig så otroligt mycket.
  Du vill att jag ska kunna lita på dig, och jag lita verkligen på dig precis så som jag vill att du ska lita på mig.
 Jag skulle aldrig för något i världen berätta något du inte vill kommer ut.. Hur kan du bara gå och berätta mina saker jag sagt 100 ggr att jag vill att du håller för dig själv.
 Att du inte kan stå upp för dig själv och prata med mig, utan att det ska vara sms.. och vet du, jag HATAR sms.
 För allt blir aldrig så som man själv tycker de låter i ens huvud för att man inte kan se kroppspråk eller höra tonläget vilket alltid får problemen att bli större.

 Jag älskar dig och jag litar verkligen på dig, men just nu har jag så mycket andra problem. och jag är ledsen om de går ut över dig. men jag behöver ditt stöd för du är en underbar vän som jag kan göra allt för..

/caroline

=/

 har inte haft tid att skriva nu, Grattis min låtsaspappa som fyller år idag.
 Är på inge vidare humör, jag mår helt enkelt skit...

try to caught

Glad frammåt och possitiv, blyg innerst inne.inte direkt first stepp kind of girl alltid men,
  man vet aldrig med mig

divide love

Hur ska man kunna ställa om dygnet nu?
skolan börjar på tisdag och jag har gått och lagt mig vid 4/5 tiden varje dag.
Linnsan ligger och sover, har fortfarande inte ställt om dygnet helt från Thailand ännu så bara jag är vaken i min stuga.
Jag har kopplat in suround ljud till min dator tills jag får men 32tums LCD tv till min dator, AS nice i mitt lilla hus haha :D
kan spela hög musik utan att familjen klagar. I love mitt hus, min säng tar typ upp all plats också, stor och världens skönaste haha :D

Men Nu ska jag kolla På oc från början, till att alla boxar är färdig tittade ( vilket inte kommer bli idag).
Sussa så gott.
jag ska bara säga att jag kommer sova gott. fick världens sötaste sms en en gång, HAHA.
Men jag känner att man inte bara kan få kärlek utan att man måste ge, äkta kärlek så
Bring IT raring ;)
PUSSSY

andra dagar andra tider..


vi finner dem allihop och vi bara måste ta oss ur de,
hur jobbigt och ledsamt det än är..


söndag, 2 dagar till skolan...

På tisdag börjar skolan  igen och jag är inte taggad för de.
Lovet har varit kanon bra måste jag säga. Jobbat för mesta dels med underbara Stefanine och  umgåtts med vänner.

Linns och min träning som vi skulle gjort  har jag inte lust att prata om haha. det blev inget vidare av  de. Kan vara för att det faktist var stängt i lördags så jag åkte och bytte lite saker i skärholmen. långt, men bra.

Igår som sagt var vi på fest i källvesta, men den sööög. sen träffade vi lucas jocke och jack. sen skulle vi iväg på fest,men vi orkade inte faktist! sängen blidde de och Linn slocknade på en gång....
 AS KUL höhöh.

 men det var det faktist, jag hade skit kul eftersom linn snarka och  hennes lillebror typ skrek och prata i sömnen, i rummet brevid och jag dog av garv!! :D

   Linn snacka också i sömnen, en massa shit. och jag hade as kul när jag frågade henne 
 
carro:" linn, vad ere som lyser blått där?
linn " men sluta ljug! sluta ljug!
carro:" what? vadå sluta ljug. jag ljuger aldrig?"
linn:" meh, jag måste köpa leppsyl!"
HAHAHAH

  Idag skulle vi en en gång simma, men otur otur, det är typ röd dag i dag? 13 dagsafton?
och simmhallen stängde när vi vaknade.... suck*.
 Linn har även coolaste bikinin från England. Svampbob fyrkant som jag ska fååå :D haha
 inte för att jag gillar svamp bob men den är fett cool haha :D

 nu ska vi strax till mig, tjingeling

PUSSSY

image147
vackraste syskonen

a letter from linnsi

hallåja, nu är det linn som skriver, carro sitter med sina vänner lucas, jack och jocke och spelar fifa, medans jag har det tråkigt (a) , men jag kan ju passa på att berätta om min älskade thailandresa, (jag vet att ni är avundsjuka). det var ju lite osäkert om jag skulle kunna följa med till thailand eftersom att pappa smsade mig på lektionen, typ 8 timmar innan planet lyfte och sa att mitt pass var borta! jag fick panik och sprang ut ur klassrummet och sket i vad läraren sa, jag vet det var inte bra, men jag var tvungen. när jag kommer hem, letar och letar, men hittar det ingenstans, så jag böjrade typ gråta. sen ringde jag till polisen och frågade vad jag skulle göra, och hon sa att jag kunde fixa ett "provisoriskt" pass, men det gjorde dom på arlanda bara om dom hade tid, eller så fick jag stanna hemma i kylan helt enkelt, direkt efter ringde jag till arlanda och som tur var sa mannen som hette janne att det inte var ngra problem alls, så det var jätteskönt. då börjar jag packa, lite sent, i know, men vi hann precis i tid till flygplatsen. Sen frågar mamma från ingenstans ifall vi kan få business biljetter, ifall det fanns ngra över, och guess what, det fanns det, så vi fick sitta på business stolarna hela vägen, snacka om naaaaaaaajs! sen satt vi 10 härliga timmar på flygplanet, jag älskar att flyga! sen när vi var framme så skulle vi åka bil i 4 timmar, men dom timmarna sov jag på 3 säten, så det var najs. sen kom vi äntligen fram till KOH CHANG, finaste ön i vääärlden! först när vi kom fram var jag väldgit skeptisk, as always, men när jag sen vaknade nästa morgon (vi kom fram på kvällen), så insåg jag att det var väldigt fint! direkt blev jag bästis med servitörerna på hotellet, men i slutet höll det på att gå för långt så jag ignorerade dem. nu orkar inte jag skriva mera, men ajg hade det iaf bra för alla som undrar, and i know you all do. PUSS! ps. carro is my best friend!

haha

jag älskar denna film HAHAH
måste typ somna till den nu! :)

och sen haha.


Fredag

SÅ härligt med fredag och jag har verkligen inte gjort ett piss, och det känns så otroligt bra!
 Linn och jag skulle som sagt tränat i dag men det lilla filuren hade inga pegar idag och inte fick jag lägga ut inte haha :D, jag tror bara att hon var lite lat idag men i morgon slår vi på stort i stället och åker först och gör ett pass, gymmar lite och sen ska vi motions simma!
 Jag måste erkänna att jag är grymt taggad, lite extra eftersom att det inte blev något idag!
Linn fick inte pengar utav sin mamma till att träna, men pengar av sin pappa för att köpa godis vilket jag tycker var väldigt kul, typiskt Linnsan!

 Linn kom hem till mig en stund och det kändes så himla bra att  träffa henne efter dessa veckor hon vart borta  som känns så konstigt när vi arnas träffas varje dag. I morgon ska vi som sagt träna och kasnke på kvällen ska vi gå på bio. Känner för att festa men vill ändå ta det lungt nu innan skolan börjar så att jag inte är uppe  varv och bara kan ägna mig åt att inte orka vänta in skolan, haha.

Ikväll har jag målat om hemma i 6 timmar. Köket. Jag belv så trött på att min familj aldrig tar tag i saker och gör dom. Min familj är en typisk börja på och inte avsluta och jag är tvärtimot, kanske för att jag inte gillar att se allt halv klart? Vi som byggt ut huset och nu ångrat oss och ska riva och bygga nytt är sega på de också..
 Vi var på G och hade hittat ett hus, skulle ha rivit huset innan jul men självklart, så strulade dom och blanda i hop det med ett annat hus så det blev en massa strul. Man tappar ju hoppet. Men fan.
 Man vet inte hur länge man ska bo i skiten och vrf kan det inte bli bättre då?
 Så jag tog e burk färg,roller och pensel och sa till mina föräldrar att " Nu målar jag om köket" sen satte jag i gång och målade vi 7 tiden och belv klar klockan 2 haha.  Så äntligen klar, och jag är nöjd mer resultatet och min familj med.
 Dagens goda gärning?

 Nu tänkte jag sova så att jag kan upp och träna i morgon haha :D
 och dampar gör jag om Linn bangar nu, du ska linns semester frosseri bort och mitt jullovs frossande! hahah
 natti natti gott folk!
 PUSSSY

redan fredag i morgon

  Idag har vart en lång och jobbig dag.
Jag blev väckt klockan 2 för att jag inte skulle sova bort hela dagen och såg att Lina hade skickat massa sms för att försöka få tag på mig eftersom  vi skulle göra klart no projektet idag. tråk tråk, sånt lägger man inte direkt på hjärnan!

Efter som Lina är lat, ville hon att jag ska göra allt. Kanske eftersom att jag är så smart? haha
 Mitt busskort kom idag vilket känndes bra, snyggare än förra året men fortfarande inte snyggt för 5 öre.
Efter att ägnat min dag åt att göra klart  no:n åkte jag till Lina för att färdigställa allt och nu har vi gjort lika mycket och är snart klara. Hoppas verkligen att vi får bra på detta.

Hela dagen har jag ägnat åt plugg, och det känns förjävligt. I morgon ska jag göra något kul hoppas jag.
 Jag och Linn ska i alla fall ss vilket vi inte gjort eftersom den lyxosten har vart och solat och semestrat i  Thailand, men den  maten och frosseriet som hon fått i sig där nere ska vi bränna bort. Börja i alla fall för i morgon ska vi till bromma träningscenter och träna. Först ett pass och sen ska vi gymma.

 Ska komma i gång nu och iform när min kropp mår bättre efter min skada.När jag väl böjade jogga så blev de kallt och jag fick typ andnöd i lungorna. Tror faktist att jag ska sätta upp ett mål att jag ska ut och springa varje dag i sommar och nu på vårterminen lägga grund för sommaren 2009? haha, för 2008 kommer kan jag ju lungt glömma!

 Jag som är seg, och lat (ibland) ska vara dukig och träna för att jag själv och min kropp ska må bättre.
 Därför tänkte jag lägga mig nu så att jag får sömn innan Linn ringer och väcker mig.
lite sent, skulle sovit för ett tag sen, men men nu ska jag stänga ner datorn.
 sov gott
 PUSSSY

redan fredag i morgon

  Idag har vart en lång och jobbig dag.
Jag blev väckt klockan 2 för att jag inte skulle sova bort hela dagen och såg att Lina hade skickat massa sms för att försöka få tag på mig eftersom  vi skulle göra klart no projektet idag. tråk tråk, sånt lägger man inte direkt på hjärnan!

Efter som Lina är lat, ville hon att jag ska göra allt. Kanske eftersom att jag är så smart? haha
 Mitt busskort kom idag vilket känndes bra, snyggare än förra året men fortfarande inte snyggt för 5 öre!
Efter att ägnat min dag åt att göra klart  no:n åkte jag till Lina för att färdigställa allt och nu har vi gjort lika mycket och är snart klara. Hoppas verkligen att vi får bra på detta.

Hela dagen har jag ägnat åt plugg, och det känns förjävligt. I morgon ska jag göra något kul hoppas jag.
 Jag och Linn ska i alla fall ses vilket vi inte gjort eftersom den lyxosten har vart och solat och semestrax  Thailand men den  maten och frosseriet som hon fått i sig där nere ska vi bränna bort. Börja i alla fall för i morgon ska vi till bromma träningscenter och träna. Först ett pass och sen ska vi gymma.

 ska komma i gång nu och iform när min kropp mår bättre efter min skada.När jag väl böjade jogga så blev de kallt och jag fick typ andnöd i lungorna. Tror faktist att jag ska sätta upp ett mål att jag ska ut och springa varje dag i sommar och nu på årterminen lägga grund för sommaren 2009? haha.

 Jag som är seg, och lat (ibland) ska vara dukig och träna för att jag själv och min kropp ska må bättre.
 Därför tänkte jag lägga mig nu så att jag får sömn innan Linn ringer och väcker mig.
lite sent, skulle sovit för ett tag sen, men men nu ska jag stänga ner datorn.
 sov gott
 PUSSSY
osexigt värre? :S

bästavän

Jag saknar ingen som jag saknar dig bästavän
MILOU
image146

föralltid

KÄRLEK KÄRLEK


den 2 januari 2008

Skulle som sagt bli väckt klockan 9 och jag kunde ju inte somna på kvällen men lyckades vid ca halv 4?
vaknade mitt i natten av att Andreas.S ringde och pratade med mig, kommer inte i håg vad jag sa alls eller hur längre vi prata, men inte lika länge som vanligt..
Sen vaknade jag av att jag skulle upp och passa min lillebror, TJUGO ÖVER SJU!
jag var SÅ trött, och halv sov med min lillebror i soffan som kollade på Disney channel och fick inte mycket till sova efter som att han inte ville att jag skulle blunda, utan vara vaken och jag försökte rädda mig med att " Jag bara ligger och tänker lite, bara blundar och vilar. inte sova!" men även fast han är 5 år är han helt sjukt smart...

Men vi hade rätt kul i alla fall och Julle kom hem vid 2? och sedan åkter jag till Mattias och kollade på film. Heat hette den har jag för mig, bra men väldigt seg.
Åkte hem och käkade för at sedan skulle åka i väg och vara med Andreas men ett missföstrånd tror jag uppstod mellan oss? haha,.
Jag somnade i soffan vid 9 i alla fall och vaknade väl för en timme sedan.
Hade ingen lust att sova mera, fast att jag är trött.
Vill bara gå ut och ta en prommenad och tänka över en massa saker, som snurrar i huvudet och bara kunna fokusera på mig själv ett tag när inget annat stör tankarna eller att man är stressad för något. Det vore nog bra för mig, känner att jag behöver de.

Hoppas att ni haft en trevlig dag!
PUSSSY

tur att det är 2008 då ;)

Nya året börjar bra, precis som de ska vara :D
vilket stämmer, jag hade mycket att göra och satsade på nöjen i december!


image145TVILLINGARNA 22/5-21/6
Du har mycket på gång vilket gör att ditt kärleksliv hamnar i skymundan.
2008 börjar med en hel del glöd och drama, men just nu är det inte mycket
idé att ens försöka hinna med några rosa moln.
I stället blir det gott om nöjen.
Du får många oväntade förslag.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 3

kväll

jag är jätte trött. Har kollar på Pirates of the Caribien och somnade även i soffan. jätte skönt.
Nu är jag jätte trött, men har ingen sov lust. sova funkar inte bara..
knas, i morgon ska jag upp kl 9 och passa min lillebror till efter lunch och allt jag kan tänka på nu är mat haha. skulle lätt inte banga på det nu är så jävla manch sugen!
Till middag åt vi pizza eftersom ingen orkade laga mat och jag gillar verkligen inte alls de men jag åt ändå lite av en mexicana pizza som jag beställt och aldrig smakat, så JÄVLA stark. jallapenos och grejer :S
men det var helt okej ,
sov gott!
PUSSSY

image205

2008

NYÅRSAFTON var bäst måste jag säga. Firade det med massor med vänner och hade jätte kul! Jag belv även utsläng från en fest haha, fast jag kände massor med mäniskor där inne. Festen var i Kristineberg och det var 3 st som bodde i radhuset vid vattnet och en av de killarna hade bestämt sig för att jag skulle gå fast mina vänner och folk jag inte äns kände tjaffsade för att jag skulle få stanna kvar. HAHA Jag belv väldigt irriterade eftersom jag inte hade gjort ngt och massa klagade och jag tog mina vänner jag skulle sova med och stack.
Tydligen efter var vi på 2 fester, men det har jag inte så mycket minne av! haha. senare träffade vi Lill Micke och Björn på tunnelbanan och hänkade med dom till Rocksta på en fest. Med den var rätt lungn och vi stannade kanske bara 15 min, ingen korekt tids-uppfattning precis men fick vänta typ 1 timme på tunnelbanan efter som 2 st mot stan utgick.
Tjej middag belv vi bara 3 pers på, eftersom det belv knas med de andras mammor när dom gaddade i hop sig, men vi hade jätte trevligt och åt Sushi. När vi hade förat och sen taggat till Kristineberg vid 22.30 tiden träffade vi sedan Gaby, Nicole och Emma och jessica som vi mötte upp. VI hade as kul och alla jublade på 12 slaget!
Detta ska bli ett GALET bra år!!!
inga nyårslöften blev de, jag får se vad året har att bjuda på, något som jag verkligen ser fram emot! skit kul har jag haft i alla fall och jag hoppas ni haft lika trevligt idag dagen har man ju inte vart i ens bästa tillstånd, men glad har jag minsann vart!
Gott Nytt År! PUSSSY

                           image141 image142  image144

RSS 2.0