TIDSBRIST

 Jag har nog tidsbrist fast egentligen alldeles för mycket tid. Men ingen bra tid. Jag har tid för att göra ingenting, men jag har aldrig tid över att hinna träffa kompisar eller göra saker som jag tycker är kul, så hur fan kan det komma tråk tid?!?. Det är nog ett problem jag aldrig kommer att lyckas lösa...

 Jag har fårr klagomål på att jag inte skriver så ofta, sorry sorry, men yttligare än sak jag försöker få tid med. Men nu är jag i farten igen! Just nu sitter jag och spelar girarr, försöker få kläm på en ny låt jag håller på att lära mig. Ni vet  Take me away från Freaky Friday?  och det går väl sådär, men har inte hållt på så mycket faktist eftersom att jag började idag.

I Fredags var jag en riktig slappis, jag orkade itne göra någonting och var bara hemma och tog de lungt och sov efter ännu en slitsamm vecka.. Men i lördags var jag och underbara Lina i stan och gick på bio. Vi såg Good Luck Chuck som var riktigt bra tycker jag, haha. humoristisk ibland :) och nikolina, jaa. jag la märke till att dom hade på sig en som jacka som du har i slutet, men vänta? jag tror inte du är ensam om att ha en röd Canada Goose jacka älskling! =) Efter som jag felberäknat bions slut ca 1 timme hahah så tog jag och lina oss en" promenad, genom stan challa lalala lala la la  hey hey hey.." Men det var riktigt mys att spendera tid med henne som jag inte gjort själv på ett tag.

I dag skulle jag träffat Andreas som jag inte hinner nu :(  jag ville verkligen de men efter som att min buss är så cp så kommer jag till han samma tid som jag måste åka hem igen.. suck*.
Men jag hoppas att vi kan träffas i veckan istället. och verkligen bestämma de nu!

 ha en trevlig kväll
 PUSS
image184

Kommentarer
Postat av: laina

mysigt att spendera tid med dig också hjärtat, filmen var bra! alla måste se puss

2008-02-10 @ 21:42:19
Postat av: Caroline

jaa :D skriv mera!

2008-02-11 @ 23:02:47
URL: http://cauoline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0