thanks god holiday

Nu är jag väl på bättre humör för att skriva, och om jag ska vara ärlig har jag faktist inte haft tid..
Denna vecka har man fått stå ut med 4prov! något som man inte får ha, men om skolan inte skriver in de i "prov schemat" så ere ju skitsamma tänker lärarna. så mina prov dagar har sett ut; Tisdag- Idrottsprov. Torsdag- Svenska muntliga nationella prov del1, no prov,so prov. och jag ärligt, jag känner mig SÅ stolt över mig själv :D haha.
Jag vet inte vad jag har gjort med jag har blivit riktigt smart, haha. Pratade med Lollo och hjälpte henne med pluggandet till provet också, och fick man inte kompilimang för sin oroliga smarthet där också?
jajamen, eftersom jag bland annan kan olika ämnen i No t.e.x hur många electroner oxygen har på yttersta skalet med nam L och det är 6 st. först 2 och sen 6 (2,6) och även jonbildningen som är en covalent bond för ethanol är C2H5OH, fattar ni? äkta smartis. och på matten går de prima ballerina, verkligen som en dans, en lyckad en i alla fall :D haha. tror bara att jag måste vara lite till nörd och skrvia mina smart uträkningar (A)

Idag Skulle jag ha träffat Trixie igen som var ett tag sen eftersom att vi har sagt att vi ska ta upp kontakten i gen som vi tyvärr har tappat.. Men men vi ville hitta på ngt kuul, ngn riktig fest men har man hunnit kolla runt? hm... nej. och då blir de inget. verkade rätt ont om de faktist. men men jag träffade Linn i stället och åkte till Kista och Shoppade lite. Köpte 2 sommar linnen och benvärmare. Olika årstider. haha men men. jag älskar att sova i de i bland, benvärmare alltså.
Sedan köpte jag även en bok. Jag älskar ju självbiografier och har läst, Carolina gynnings, Linda rosing,Magdalena graft, katie price håller på med en och nu köpte jag pamela andressons.
Den var visserligen ingen självbiografi utan en story om en annan men den verkar bra. så Läsa bok på lovet AB :)
nu ska jag äta min marabo chokladkaka :D
PUSSPUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0