Summery of my sport break

Hallåå och god kväll,
 hemskt ledsen att jag inte uppdaterat men jag har verkligen mått så dåligt med min värsting influensa.. Men nu ere bara en hes röst och jag så snart ska jag vara på topp igen!

 När jag vart sjuk har jag verkligen kännt shopping sug, och därför har jag shoppat lite granna vilket känns så bra.
 I dag  känndes de som en riktig surprice när jag kollade in mitt konto på baknen och insåg att jag inte spenderat hela min lön på ingenting, kul 5000 helt upp i rök, men jag hade 3000 kvart vilket  gjorde mig glad :)
 Så jag har köpt ett par nya skor, ett par vita Fred Perry, sedan har jag köpt idag efterjobbet en Ny tiger tröja, svart cardigan och ett par Tiger jeans. ja Känner att jag inte gillar mina jeans så mycket och får inte heller nog på att köpa några!

 Som sagt har jag jobbat i dag så jag bestämde mig för att börja klocklan 12 och så gick jag upp vid 9 tiden.
 Jag har hängt upp alla press kläder som olika styliser lånat föra att ha och plåta till tidningen så jag har bland annant  strukturerat saker från Vecko Revyn och så har den kommit en tjej från ELLE Lyx och hämtat lite saker och även en tjej till en ny tidning som kommer ut nästa månad!
      Jag var även ute i själva Tiger butiken idag, fast bara ett litet tag men otroligt kul för där är dom också trevliga minsann! Jag kollade priser till en massa plagg som hade plåtats för en herr tidning på P*** nåtning. Fick lite hjärnsläpp på vilken de va... hm hm hm...

 Lina  kom även hem från västindien i onsdag och hon var tydligen besviken på sin bränna men i guess; de är bara något hon säger.
En sammanfatning av veckan är väl att den har vart tråkig, bjudigt på lite skojsan men tråkig på grund utav  att jag vart så sjuk., men de kan ju inte hjälpas utan jag får se fram emot mitt kommande 2 veckors sportlov då jag ska jobba veckan innan! :)
 ha en trevlig kväll
PUSS   
image207¨
 i miss this time

Kommentarer
Postat av: Emma

jag saknar oss också, hahah jag finner inga ord för vad fan jag håller på med på denna bild!pusselipuss

2008-03-02 @ 21:49:40
URL: http://satisfactions.blogg.se
Postat av: caroline

haha ja men emmis, där är vi 2! :)

2008-03-06 @ 20:02:58
URL: http://cauoline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0