Sim träning

Idag har vi vart och simmat med skolan, otroligt härligt måste jag säga men så jobbigt!
 Vi gjorde massor med benövningar i vattnet och provade på alla simsätten. Jätte kul var det. Vi fick som sagt också prova på  liv räddning och att hämta en docka på botten. kul att det var 3 meter ner på de grundaste... Men JAG lyckades :D stolt över mig själv faktist! haha. Gjorde ont i ena örat faktist och jag trode att jag skulle dra in hela poolens vatten i munnen på väg upp efter som mina lunger behövde ny luft. haha. men jag klarade de.
      Jag täkte på hur otroligt nice det är att man väger så lite i vatten? Den dockan som vi fick hämta på botten vägde 4 kilo i vattnet, men på land vägde den 70 kilo. SKILLNAD ELLER VAD? :O
 Grymt tycker jag, därför kan man ju säga att man har livräddat en 70 kilos docka från vattnet, efter som att den inte väger det i vattnet ändå men då låter man ju grymt stark. Men itne behöver man låtsas, jag  kunde lyft upp dockan med lill fingret... haha.

På tal om lillfinger så kom jag och tänka på lilla Robin i min klass. Han är så rolig, äkta data nörd ser ut som största pluggisen men min uppfattning är att han itne är det eftersom jag har bättre betyg en han, men och andra sidan är jag en pluggis, mohhahah.   Vi höll på att driva lite några stycken och så sa jag till Robin att han skulle passa sig, "för jag  tar dig med lillfingret" och då tyckte han att han ägde mig tills han insåg vad han sa " Meh, jag tar dig med 2!" HAHAH, är han inte för underbart rolig i bland, Har skönaste bilden på han när vi labbar och han sitter i Labcoat och md lab glaces och under har han sina egna och öronen står rakt ut, så otroligt underbar bild!

 Nu ska jag kolla på OC, som jag skiver hela tiden, men det blir inte ofta av, hur gärna jag än vill. Så på med mina solbirllor så att jag inte blir pigg av skärmen och kolla, och vipps så kan jag somna lätt efter ;)

 SOV GOTT ;)

PUSSSY

Kommentarer
Postat av: Stefanfreya

thank-you for the good and valuable information on your site

2009-01-09 @ 13:14:46
URL: http://stefanfreya.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0