ordinary monday

Dagarna går så fort numera, man hinner knappt med. Efter lunch inpå sistalektionen känns de ändå som det är 4 lektionenr kvar.,UNDERBART ELLER VAD? :D
I morgon gäller de! första nationella provet vilket är läsförståelse i svenska, hoppas att de går bra.. typiskt mig att bli kissnödig mitt upp i allt och inte kunna skriva läsförståelse delen / läsa förstöra hela mitt prov haha. konsentrations svårigheter...

Idag skulle jag träna, men vad är problemet? mina kompisar gillar att " ta det lungt" som Linns favortit repliker när de gäller träning.. "ja carro nu ska vi allt bli smala som pinnar! jag tror jag ska ta hål i naveln om 10 månader och då måste jag ha en fin mage!" och senare när det börjar bli dax... " men carro, kan vi inte chilla i stället och kolla på film. jag orkar inte, vi kan väl träna en annan dag?(A)"
hm.hm hm linnsan...
haha

just nu sitter jag och pratar med den filuren i telefonen, jag spelar in henne när hon sitter och sjunger britney spears - peace of me. haha det är skit kul! :) hahah. hon är verkligen HELT inne i sin sång. haha, ska bli så kul när jag säger att jag spelar in henne! =)

I dag skulle jag plugga, men de gick bra som vanligt (NOT) jag åt middag och var med Andreas ett litet tag. Trevliht att han kom förbi tycker jag =)

I morgon ska jag minsann träna! med Louise de Groot. efter de måste jag jobba på mitt engelska project om hiphop elementen - DJ,Graffiti,Breakdance och rap. vi har haft ca 4 veckor på oss och de ska vara inne på på fredan, gissa hur långt jag har kommit? hm... 4 radet. weey. Tror tyvärr inte att jag hinner träffa min andra vän Andreas i morgon :/ får se hur tiden rullar iväg!

SOV GOTT, hoppas dagen vart bra! inte min, bad bad day.. tur mässigt, och utseende mässigt. :/
PUSSAS
Nu måste jag allt sova.
image181
Nikky och Carro

Kommentarer
Postat av: Nikolina

ÄLSKLING!!! :D

2008-02-09 @ 12:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0