Nationella provet i svenska del C

yo makkaflow,
  Just nu sitter jag på mitt rum, panik fylld över att jag kommer få IG på den skriftliga nationella provet i svenska som vi gjorde i dag. Läsninen var i tisdags, vilket gick bra. men idag... kan jag t yvärr inte säga desamma. Jag missupfattade hela övningen tror jag viket inte alls kändes bra. hjärnsläpp på vad som var vad  och nej usch har ingen lust att tänka på det.

Fick som tur var sluta direkt efter provet halv 12 och åkte til optikern och bytte min linser till en annan lins och en svagare styrka, så nu känns det mycket bättre som tur är! Åkte hem och här var min lillebror i 39,2 graders feber och kräkandes hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu alltså och den stackarn blir visst aldrig frisk...  :/

 Jag har btw också bestämt mig för vilka bågar jag ska ha till mina glasögon. Lina som drev och sa " ere Gucci eller Prada" haha, var inte så långt i från mitt svar " Nej Dior, men jag valde mellan dem och Gucci" hahah. Hennes min var rolig. Men det blir kanon när dom kommer!

Just nu är det Min engelska uppsats som gäller, jag gillar ämnet som jag skriver om som sagt men det är fortfarande så tråkigt. har ingen lust alls. men jag är som tur är snart klar.

 försöker skriva sen, och jag ska bättre mig på att blogg oftare!
 PUSS

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej gumman,
ja mpste bara säga att ja inte heller blev så nöjd med svenskan :(
men hur går d me engelskan??
//Sara

2008-02-07 @ 19:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0